27 syyskuuta 2012

Meikinpuhdistusaine for dummies

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.00
Kuva: Lumene
Nyt täytyy sanoa että vihdoin löytyi se tuote, joka mykisti kokeneemmankin meikkikonkarin ja kosmetiikkahörhön! Nappasin eilen kokeiluun Sokkarin 3+1 päiviltä tuon Lumene Natural Code Erase it -silmämeikin puhdistusaineen. Illalla meikinpuhdistus ei sitten sujunutkaan ihan niin kuin olin ajatellut. Tuote on voidemainen, ja levitin sen ohjeen mukaisesti silmäympärysalueelle ja puhdistin vanulapulla. Ripsivärit eivät hievahtaneetkaan, toisen yrityksen jälkeen silmänympärykset punoittivat ja kirvelivät. Kolmannen kierroksen jälkeen oli silmät turvoksissa kiireesti kaivettava vanha kunnon Maybelline esiin että sain ripsarit pois ja pestyä naamani. 

Vasta kotona purkin tekstiä tankatessani hokasin että 'voimakas ja pitkäkestoinen meikki' ei välttämättä tarkoitakaan samaa kuin vedenkestävä meikki, tässäkö siis syy ongelmaani? Nopean googlettelun perusteella muut näkyvät kuitenkin poistavan tällä myös vedenkestävät meikit ongelmitta! Hemmetti sentään, miten tätä tuotetta käytetään?? Kokemuksia?6 kommenttia:

Sofia kirjoitti...

No huh, menee liian vaikeaksi :) Itsehän en edes käytä silmämeikin poistoon mitään erillistä ainetta- kaikki lähtee samalla foamilla. Onkohan se huono juttu? No kenties en ainakaan tätä lähde ostamaan...

littleB kirjoitti...

Kuulostaa helpolta! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mullakin on tämä viime vuodelta, mutten ole käyttänyt vielä. Aika hurja, täytyy kai kaivaa tuo jostain ja kokeilla mitä mun kohdalla tapahtuu. Itse olen viime aikoina pyyhkinyt ripsarit pois Yves Rocherilta joskus tilaajalahjana tulleella poisoaineella ja on pelittänyt mainiosti!

littleB kirjoitti...

Kokeileppas ja kerro miten kävi! :)

Anonyymi kirjoitti...

ainaki mä saanu meikit pois tolla.. voide naamaan ja lämmintä vettä...eikä edes kasvot punoita....

littleB kirjoitti...

Hmmm... pitäsiköhän tälle antaa vielä yksi mahdollisuus :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review