19 syyskuuta 2012

Käryävät tennarit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.39
Ystäväni kuoleman jälkeen ihan minkä asian tahansa kirjoittaminen tänne tuntuu tyhmältä, mitättömältä, pinnalliselta ja pieneltä. Mikään valittaminen ei tunnu oikeutetulta eikä ongelma suurelta. Perspektiivi tähän elämään on ihan todella hukassa ja kaikki tuntuu vain niin väärältä ja epäoikeudenmukaiselta. Jos tällä oli joku tarkoitus niin minä en sitä ainakaan ymmärrä. Mutta eipä kait tuo ole minunkaan asia miettiä ja arvostella sitä kuka ansaitsee elää ja kuka kuolla, vaikka nuoren perheellisen naisen kuolema tuntuukin niin käsittämättömältä.

Mutta joo, vaikka sydäntä puristaa niin lujaa ja itku tulee välillä väkisinkin, emme me muut voi lakata elämästä. Pakko siis jatkaa kirjoittamistakin, vaikka tämä tyhmältä tuntuukin, muuten kynnys vain kasvaa. Kysynkin teiltä nyt apua.


Ostin punaiset Converseni kesällä ja en ole voinut pitää niitä kuin kerran. Tossut haisee ihan järkyttävästi Made in China:lle ja ihan kuin jollekin käsittely/väriaineelle. Tossut viettivätkin lähes koko kesän parvekkeella tuulettumassa, jonka jälkeen heitin ne pesukoneeseen josta takaisin parvekkeelle. Ja haju se vaan on ja pysyy! Onko kenelläkään muulla ollut tällaista ongelmaa ja miten ihmeessä saitte hajun pois, vai saitteko?

4 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Oho, enpäs ole koskaan kuullut haisevista Converseista. Itselläni on muutamat, mutta ne ei normaalia kumitennaria kummallisemmalle ole haisseet koskaan. Onkohan ne ihan aidot Converset ollenkaan?

Tämä kommentti ei nyt kyllä auttanut sinua varmasti yhtään. :D

littleB kirjoitti...

Samasta paikasta (Spartoosta) ainakin nuo tilasin kuin mustatkin eikä niissä ollut mitään ongelmaa. Mullahan toki tuo hajuaisti käy vähän ylikierroksilla et haistan varmaan tuhatkertasena tuon hajun kuin muut :D No haistatin noita äitillekin ja kyllä sekin sanoi että hyi :D

Piia kirjoitti...

Monesti noissa kumiaineissa käytetään jotain voimakkaasti haisevia aineita ja miellä töissä epäilemmekin heti saammeko moisia lainkaan maahan tuotuakaan vai jäävätkö kaikki tullin haaviin, eli testaamoon lähetetään ja tutkitaan onko kiellettyjä aineita ;) Nämä eivät valitettavasti pesussa lähde vaan kulumalla ehkä hieman laimenee haju..

littleB kirjoitti...

Kai sitä pitää alkaa itteensä siedättään tohon hajuun. Mä tässä yks päivä suihkin niihin jo sellasta huonetuoksua jonka olevinaan pitäis olla pahoja hajuja neutralisoiva :D Joo ei auttanut :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review