02 elokuuta 2012

Syksyn tanssit

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.21

Eilen alkoi ilmoittautuminen syksyn tanssitunneille. Pistin heti ilmoittautumiseni menemään balettiin, siirrynkin jo perustasolle tanssimaan, hurjaa! Nykäri jää sen sijaan nyt vielä hetkeksi mietintään ja olen päätymässä siihen, että pidän ainakin nyt vuoden taukoa siitä. Viime kevään nykärit menivät aivan plörinäksi jatkuvan sairastamisen vuoksi ja nekin tunnit jotka olin paikalla olivat ihan rimanalituksia kun voimat ja kunto ei riittäneet mihinkään. Myös nykäritunnin uusi ajankohta lauantaipäivässä olisi huono, koska meikäläinenhän on lähes aina lauantaisin töissä. Tämä rahatilannekin kun on mitä on, ja töitä on epäsäännöllisesti tuntuisi vaan stressaavalta ottaa tuostakin lisästressiä, vaikkakin haluaisin nykäriäkin jatkaa. Mutta rahan hukkaan heittämistähän se olisi jos tunnilla pääsisin vain satunnaisesti käymään ja maksaisin kuitenkin lukukaudesta todella mittavan summan. Kun jo pelkkä baletin lukukausimaksukin aiheuttaa pitkäaikaisen finanssitilanteen heikentymisen.


Vaikka harmittaakin, täytyy nykärin kohtaloa katsoa uudestaan ensi syksynä sitten. Nytpä siis mennään vain baletin merkeissä ainakin toistaiseksi ja tietysti täytyisi jotain muutakin liikuntaa rinnalle saada. Saas nähdä milloin saataisiin iskän luo suunniteltu kotikuntosaliprojekti alkuun, ekan laiteostoksen jo ehdin tehdäkin kun ostin trampoliinin muutama viikko sitten! Lähdenkin tästä aamuhyppelyille ja sitten taasen siivousprojektin kimppuun!
Vapaapäivä<3

Onkos teillä syksyksi harrastussuunnitelmia?


Kuvat: we<3it5 kommenttia:

Rimma kirjoitti...

Minä menisin myös niin mielelläni baletti-tunneille taas, mutta AIKA, sitä ei vain ole. Ehkä sitten joskus taas.. Missäs käyt tanssimassa? (:

littleB kirjoitti...

Mä tanssisin balettia enemmänkin jos vain olisi tuntitarjontaa aikuisten tunneissa :/ Tanssin täällä Jyväskylän tanssiopistolla. Syksyllä onkin jännää kun oma ope jäi äitiyslomalle niin saadaan nyt ihan uus ope.

Rimma kirjoitti...

Aivan! Harmi, jos siellä on vähän tarjontaa. Mutta kiva, että edes se yksi tunti löytyy (:

IMAGE black and white kirjoitti...

Baletti on kyllä varmasti kovin vaikea laji. Itse en usko ikinä siihen kykeneväni... Plus, että näyttäisin ihan dorgalta hyppiessäni Tutussa. ;)
Mutta se on kaunista katseltavaa, kun osaavat sen tekevät. :)

Me aloitetaan taas Pikkuisen kanssa Itämainen-tanssi. Ollaan sitä nyt yhdessä jorailtu kaksi ja puoli vuotta, ja nyt voi jo sanoa, että osaa jotain. Tanssi on maailman upein harrastus, siinä ei edes huomaa kun aika kuluu.
Rakastan sitä. <3

littleB kirjoitti...

No enpä osaa kyllä kuvitella itteänikään tutussa :D Buahhahaaaa :D Toissa kevään kevätesityksessä tanssittiin kukkamekoissa ja kumisaappaissa :)
http://www.jyvaskylantanssiopisto.org/index.php?option=com_zoom&Itemid=46&catid=28
(kuvassa 29/40 minä) hihih :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review