01 toukokuuta 2012

Vaihtoehtovappu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.20

Mun alkoholinkäyttöhän on vähentynyt hyvin merkittävästi viime vuosina. Nuorempana sitä jaksoi roikkua baareissa vähintään kahtena, jopa usempana päivänä viikossa. Mutta eipä enää. Tuntuu että nykysin saan migreenin vähemmästäkin määrästä viinaa ja isommasta määrästä seuraa niin jäätävä krapula et olen toimintakyvytön seuraavat 4 päivää. Eipä huvita juoda ei. Vielä vähemmän mua saisi baariin lähtemään jonain tälläisenä koko kansan juhlapäivänä kuten vappuna, kun kaikki mörököllit koloistaan on pakotettu liikkeelle ihan vaan kun nyt on hei vappu! Juuei.


Viimeisimmät vaput olenkin vaan yleensä ollut ihan kotosalla. Eilen vietinkin päiväni iltaan asti töissä ja töitten jälkeen käväisin siskon ja miehensä luona syömässä. Koko viikon kestänyt päänsärky paheni iltaa kohti ja illemmalla kotiin tullessani särky oli jotain niin järkyttävää että yöllä itkin tuskasta ja mietin jo lähteväni taksilla päivystykseen. Sain kuitenkin jotenkin nukuttua, täytyy nyt katsella mihin suuntaan tää menee tänään. Tää särky johtuu tulehtuneista niskoista, niska on tosi herkkä vedolle ja pahenee luonnollisesti aina töissä kun myymälässä pidetään ovea auki. 


Nyt kahdeksan työpäivän putken jälkeisen vapaapäivän voikin sit käyttää itsensä paranteluun jotta voi taas huomenna töissä huivi kaulassa vetää punaista kolmioo. Onkohan tässä oikeesti mitään järkeä...?

No mutta tänään ohjelmassa eilisiä pihvejä, siskon tekemää perunasalaattia ja True bloodia boksilta. Nam! Töistä voitetut (jeij!!) tivoliliput täytynee käyttää vapun jälkeen, nyt ei kykene liikkumaan.

Että tällänen vappu täällä, mitäs teidän vappuun on kuulunut?

kuvat we<3it


5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Mulla on myös alkoholin käyttö vähentynyt ihan minimiin, saan jo parista alkoholipitoisesta juomasta pahan olon. Noloa mennä parin drinkin jälkeen vessaan oksentamaan :O

littleB kirjoitti...

Niimpä. Mä oon tullut kai vanhemmiten niin mukavuudenhaluiseksikin, et rankan viikon jälkeen rentoudun todellakin mielummin vaikka sipsejä syöden ja telkkaria katellen kuin jossain baarissa. :)

Acata kirjoitti...

Voi ei, kuulostaa pahalta toi sun niska/pääkipu, tsemppiä sen selätykseen! Saisko niitä niskoja mitenkään vähemmän tulehtuneeks, onks sulla mitään troppeja?

Jenni kirjoitti...

Ja vanhukset haluaa myös yöksi omaan sänkyyn nukkumaan :D

littleB kirjoitti...

Acata: Kyllä rupee oleen kaikki napit kokeiltu :/ Täytyy viikolla rueta harkitseen sitä lekurille menoa et sais jotain vahvempaa. Kivassa pöllyssä saa töissä olla, jännä ku jotenki ei oo naurattanu viime aikoina...

Jenni: Indeed! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review