12 toukokuuta 2012

Urpuja ja kastemadon hajua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.57

Täällä on pari päivää ollut synkkää ja vettä on tullut kuin esterin peräsimestä. Mutta niin ärsyttävää kuin vesisade onkin, ai että miten hyvää se tekee kaikelle. Koivut ja muut puut ovat saaneet isot urput ihan muutamassa päivässä ja paikoittain ruohokin alkaa jo vihertää. Pöly, hiekka ja siitepöly saavat kyytiä ja ilma on ihanan raikas hengittää. Allergikonkin on helpompi olla. Tänä aamuna aurinko on pilkahdellut vähän pilvien raosta ja ulkona on näyttänyt aina välillä varsin kesäiseltä. Vettä taitaa olla kuitenkin luvassa vielä tänäänkin.  


Eilen koettiin sydäntä pamppailuttavia hetkiä kun äiti joutui yllättäen ambulanssilla sairaalaan. Siskojen kanssa hengattiin äitin apuna sairaalassa puolille öin asti. Sinne äiti reppana jäi vaaleanpunaisessa asussaan osastolle nukkumaan. Tilanne ei onneksi enää ole vakava ja äitin kunto alkoi kohentua ihan silmissä kun alkoi saada lääkettä ja nesteytystä. Alkoi vähän pelottaa itseäkin, että mitähän jälkitauteja sitä itsellekin on luvassa taannoisesta keuhkokuumeesta kun äitinkin veti noin huonolle hapelle.

Mutta nyt ei auta kuin lähteä töihin ja mennä sitten iltapäivällä äitiä kattomaan. Nyt ulos nuuhkimaan sateen jälkeistä kastemadon hajua. Ihanaista lauantaita!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Hehee, mäkin sanon aina, että haisee kastemadolle. Mutta niinhän se tekee! :)

Acata kirjoitti...

Hui kauheeta! Toivottavasti äippä on jo paaaaljon paremmassa kunnossa!!! Pikaista olon kohentumista ja tsemppiä sinne!

littleB kirjoitti...

Kiitos! <3

Pinkki työhuone kirjoitti...

Voi ei! Onneksi selvisitte säikähdyksellä ja äitisi voi jo paremmin. Pikaista paranemista hänelle ja jaksamista sinulle!

littleB kirjoitti...

Kiitos <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review