06 toukokuuta 2012

Tarjoushaukka kosmetiikkaostoksilla

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 8.00

Tarjoushaukka Jorma minä olen ollut silmä tarkkana ja olen löytänyt viime aikoina pari kivaa ja edullista löytöä. Citymarketista löytyi Lumenen mineraalimeikkivoide vitosella. Aikaisempaa kokemusta Lumenen meikkivoiteista ei juuri ole, jostain syystä olen vältellyt Lumenea koko aikuisikäni, en tiedä miksi. Nyt olen suunnitellut tilaavani kesäksi netistä Bare Mineralsin mineraalimeikkipohjat mutta kunnes tilaus on tehty ja purkit täällä tarvitsen jonkun meikkivoiteen loppuneen tilalle. Käytin aiemmin Biothermin Aquaradiance Comfortia, kuivan ihon meikkivoidetta, se oli ihan täydellinen mulle. Ihanan kosteuttava ja pysyi täydellisenä koko päivän, siinä oli myös mulle ihan nappi sävy. Ja niinhän siinä aina käy, että kun jotain täydellistä löytää, se pian lopetetaan. Useista yrityksistä huolimatta Sokoksen pimut ei ole onnistuneet löytämään mulle mitään tuon Biothermin veroista. Monta hutia on tullut ostettua! Terkkuja vaan sille viime kertaisellekin tyttöselle, kauniista sanoistasi huolimatta ei keltainen kiilto naamassa sitten kuitenkaan ollut se juttu mitä meikkivoiteelta hain.

Tämä Lumene on sävyltään ja koostumukseltaan ihan ok, toki toimisi vieläkin paremmin jos kasvojen iho olisi paremmassa kunnossa eikä varisisi irti kuivuuttaan. Tähän vitosen hintaan menkööt nyt toistaiseksi.


Hairstore sen sijaan houkutteli eilen astumaan sisään käytävältä 1,95€ Cutrin Sensitivism hiuslakka kourassa. Piti ihan varmistaa myyjältä, et onko tää tosiaan tän hintainen vai pitääkö ostaa jotain muuta, että saa tämän tähän hintaan... Kyllä vaan, 500ml lakka maksoi sen 1,95€, melkoisen edullista sanoisin.

Kyllä vaan näistä halvoista löydöistä voi olla tyytyväinen. Joutuisi ehkä itseään ruoskimaan vähän jostain viidenkympin "kokeillaas nyt tätä sitten-meikkivoiteesta", näillä voi nakata vaikka vesilintua jos ei miellytä.

Alkuviikosta bongasin myös Citydealista (elikkäs nyk. Grouponista) myös edullisen kampaamokäynnin. Sattui olemaan tilillä credittejä 40€ edestä, joten hiusten monisävyvärjäys ja leikkaus tuli maksamaan ihan rahaa vajaan vitosen. Saapahan pään (no hiukset ainakin) kuntoon pikkusiskon ylppäreihin. Jiihaa!


4 kommenttia:

Acata kirjoitti...

Kannattaa kokeilla kuivaan nassuun (tai mihin tahansa päin kroppaa) kookosöljyä, on ihan ykköstä! Möykkäsinkin tästä aiemmin postauksen muodossa: http://tilauksessaelama.blogspot.com/2012/01/viikon-vinkit.html

littleB kirjoitti...

Hei, hyvä idea!! Mulla tuolla purkki odotteleekin käyttöä, maha kun ei sisäistä käyttöä kestänytkään. Heti tänään testiin! Kiitos!

Acata kirjoitti...

Mulla menee tota tosiaan pitkälti vain ulkoisesti, on ihan huippua. Käytän enää tosi harvoin mitään muuta vartalorasvaa ja rasvaan nassun yöksi öbaut kolmesti viikossa tolla. Tuoksuunkin oon niin tottunut, että se on aiemman "menettelee" sijasta jopa hyvä. :)

littleB kirjoitti...

Joo oli kyllä huippu idea, miten mä en tota ite tajunnut. Lukenut oon, et vois käyttää myös iholle ja sit täällä päivittelin et mitä öljyä voisin laittaa naamaan joka rapisee irti... Yöksi vielä naamaan öljyt muhimaan, aivan loistavaa! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review