03 toukokuuta 2012

Taas naurattaa tiistaina

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.00

Nokkelimmat pokkelimmat varmaan ehtivätkin jo huomata että tiistaina alkoivat mahtavan Modernin perheen uudet jaksot. MTV on jopa suonut tälle helmelle nyt paremman lähetysajan! Moderni perhe on yksi harvoista sarjoista jonka katsomisessa olen telkkarin tasalla. Tunnetustihan multa löytyy boksilta joku reilu tuhatkunta katsomatonta tallennetta, useita sarjojakin monen tuotantokauden verran joista en ole katsont jaksoakaan. On vähän ollut kiirettä tässä...


Modernin perheen jaksotkin löytyy kaikki tallennettuna, ihan varmuuden vuoksi. Jos nimittäin alan katsomaan jaksoa suoraan lähetysaikana, on hyvin todennäköistä että viimeistään mainoskatkolla täytyy 'vähän lepuuttaa silmiä' ja loppuosa ohjelmasta vaihtuukin sitten Nukkumatin ohjelmistoon. Mä ja sohva vaan tykätään toisistamme vähän liikaa :)Varovasti ehkä uskallan nostaa tän mun alltime favourittien Seinfeldin ja Frasierin kanssa samaan joukkoon, niin usein on tullut ääneen repeiltyä tälle. Ihan mahtava sarja! 
Löytyykö muita Pritchettien ja Dunphyjen ystäviä?

Kuvat Google

2 kommenttia:

Pinkki työhuone kirjoitti...

Moderni perhe on niiiin loistava! :) Ollaan miehen kanssa myös ihan koukussa. Hyvä kun postasit aiheesta, taidettiin nimittäin missata nyt eka jakso! Pitääkin tarkistaa meidän digiboksin ajastukset, että meneekö nauhalle. Me nimittäin nauhoitetaan käytännössä kaikki ohjelmat mitä katotaan ja pidetään sitten telkkarinkatselumaratoneja viikonloppuisin. :)

littleB kirjoitti...

Jaksot taitaa hei nähdä Katsomostakin! Joo mulla tuppaa oleen vähän sama, joudun nauhoittaan kaiken, mulla tosin siintää jossain hamassa tulevaisuudessa se aika kun ehdin kattoon tän määrän :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review