20 toukokuuta 2012

Conversejen metsästys osa: 84659

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.05

No niin, taas on Converseja metsästetty, jotenkin tulee tuo(kin) homma aina mieleen kun siivous olisi se ensisijainen juttu... Spartoolle oli tullut lisää pieniä kokoja ja nyt sieltä on ehkä matkalle mulle tossukat. Aikasemminhan ehdin laittaa tossut tilaukseen Ellokselta, mutta niiden toimitus olisi ollut vasta elokuun lopussa. Kesäksihän nämä olisi kuitenkin ihan kiva saada...


Melko säätämiseksi meinasi mennä tuonkin tilauksen kanssa kun täytyi katsastaa järkevän hintainen osamaksu, ja tietystihän tuolla vaadittiin joku minimisumma erissä veloitettavalle luottokorttiostokselle, joten nyt sitten Spartoolta tulee mulle Conversejen lisäksi myös joku penaali, heh :) Loppupelissä vielä osamaksusta veloitettiin 5€ plus postikulut 7€, en halua edes laskea säästinkö yhtään. No hei saan kuitenkin penaalinkin!


Hommaa ei yhtään helpottanut se, että tilipäivään on aikaa kolme päivää ja tietenkin tili ja luoton saldo melkolailla tyhjät. Pennosia piti siirrellä paikasta toiseen ja lopulta en olekaan enää ihan varma menikö tilaus läpi ollenkaan. Pakko oli saada tilaus eteenpäin kuitenkin heti, vielä kun kokoja oli jäljellä. Nyt vaan odotellaan saapuvatko tossut ennen reissuun lähtöäni ja ristitään sormet ja varpaat että ovat vielä oikean kokoisetkin!

Ja hei, Helsinkiläiset ja muutkin Helsinkiä tuntevat, vilkaiskaa eilinen Helsinkipostaukseni, kaipaan vinkkejä tulevalle lomalleni!


Kuvat Spartoo
3 kommenttia:

Hanna ★ kirjoitti...

Minun tekis myös mieli ostaa Converset, mutta en osaa päättää millaiset haluaisin.En saa laitettua sinulle sähköpostia, yritin nyt välilyöntien kans ja ilmoittaa et osote virheellinen =(

littleB kirjoitti...

Musta tuntuu ettei noi jää mun viimeisiksi, ois niin monta himottavaa mallia ja väriä :)

No hemmetti, miks posti hylkii mua :(
se on siis just ilman välilyontejä eli:
littlebigthingslittleb@gmail.com
tuosta kopsaamalla sain ainakin ite laitettua itelleni postia.

Hanna ★ kirjoitti...

Ihan oikein pitäis osoitteen olla. Katsoitko vielä ettei mennyt roskapostiin?

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review