Nappasin kaimani blogista mukaani pohdittavaksi tämä vai tuo -haasteen. Myöhemmin huomasin vastaavan haasteen myös Katjan blogissa vähän eri kysymyksin, joten yhdistelin kysymyksiä molemmista. Moniin kysymyksiin teki mieli vastata molemmat vaihtoehdot, mutta muutama itsestäänselvyyskin joukosta löytyi.

Suihku aamulla vai illalla: Illalla. Aamusuihkuun ei kykene, koska kylmyys, ja olen vanhojen nivelieni kanssa niin jumissa aamuisin, että aamun pari ekaa tuntia menee rautakankena.

Kaupungin ydin vai maalaisympäristö: Jotain näiden väliltä. Mutta jos on pakko valita niin ydin, kunhan on lisäksi paikka mihin mennä maalla. Maalla en uskaltaisi olla yksin pimeässä.

Kirkkaat vai neutraalit värit: Kirkkaat? En minä tiiä mitä luetaan kirkkaisiin ja mitä neutraaleihin??

Outo vai typerä: Outo. Typeryyttä en kestä.

Kevät vai syksy: Olen ennenkin julistanut inhoavani näitä välivuodenaikoja, mutta siitepölyallergisena valitsen syksyn jos on pakko. Ja koska kynttilät ja villasukat <3

Minttu vai kaneli: Kaneli, etenkin riisipuuron päällä ja korvapuustissa.

Suunnittelu vai ex tempore: Haluaisin elää enemmän ex tempore, mutta kyllä mä oon vaan suunnittelija.

Leffa kotona vai teatterissa: Leffassa käyminen on kyllä kivaa, mutta pakko valita kotisohva; kotivaatteet, peitto, pötkötys ja vapaat vessatauot.

Expresso vai latte: Aloin miettiä olenko koskaan edes juonut expressoa, joten on valittava latte, koska se on tutumpi.

Kysymysten esittäjän vai vastaajan rooli: Riippuu tilanteesta, mutta ehkä mä ennemmin olen aina se kyselyikäinen.

Aamut vai myöhäiset illat: Myöhäiset illat ehdottomasti. Olen ollut lapsesta saakka yökukkuja ja nykyisinkin olen tuotteliain ja luovin yöaikaan.

Halit vai pusut: Molemmat, mutta kyllä pusut voittaa ehkä.

Tulinen vai mieto ruoka: Nykyisin mieto, koska suolisto on niin romuna.

Nahka vai pitsi: Pitsi.

Ylipukeutuminen vai alipukeutuminen: Yli.

Puhelimen kalenteri vai paperinen: Ehdottomasti paperinen! Oon vanhankansan ihminen :)

Kokemus vai mukavuus: Tämäpäs olikin kinkkinen kysymys. Toisaalta sitä janoaa uusia kokemuksia, mutta toisalta vanhemmiten arvostaa mukavuutta ennen kaikkea. Tähän on pakko vastata molemmat sopivassa suhteessa.

Tv-sarjat vai elokuvat: Sarjat, on niin monia joita rakastan! Sarjoihin ja hahmoihin kiintyy ja tuntuu kuin tuntisi tyypit!
Suklaa vai karkki: Karkki!

Rock vai Country-musiikki: Kyllähän minä rokkityttö olen henkeen ja vereen.

Yksin vai yhdessä työskentely: Tähän ei pysty kyllä valitsemaan, riippuu niin työstä, ihmisistä ja tilanteesta. Tietyt jutut, kuten luovan työn hoidan mieluiten yksin ja omilla ehdoillani, mutta arjessa kaipaan ympärilleni työporukkaa ja sitä yhdessä tekemistä.

Uiminen vai rannalla makoilu: Makoilu. Tänä kesänä olen kuitenkin uskaltautunut jopa uimaankin kerran!

Pikaruoka vai kunnollinen ravintolaruoka: Kunnollinen ravintolaruoka ehdottomasti. Hesessä käyn ehkä kerran vuodessa ja aina kadun sitä pian.

Kulta vai hopea: Hopea. Vaikkakin kotona sisustuksessa onkin kultaa.

Perunasalaatti vai pastasalaatti: Tällä hetkellä en syö kumpaakaan, mutta valitsisin itsetehdyn perunasalaatin ilman omenaa.

Parilliset vai eripariset sukat: Parilliset ehdottomasti. Päivä pilalla jos vaikka toisen sukan kuminauha on kireämpi kuin toisen! (Ja arvatkaa mikä työmaa on sukkien lajittelu pesun jälkeen kun omistaa vain mustia sukkia, mutta kaikki eivät siis suinkaan ole pareja!)

Tanssiminen ja laulaminen: Tanssiminen <3 Mutta hoilaan kyllä myös, varsinkin hyvin kaikuvissa tiloissa ja autossa :)

Puhelin vai netti: Puhelimen netti, muuta mulla ei olekaan tällä hetkellä.


Löytyikö yhtäläisyyksiä? Missä ollaan samiksia ja missä ei?