*kaupallinen yhteistyö Flormarin kanssa*

Käväisin Raisiossa tutustumassa ihanan Flormar meikkimerkin myymälään ja sain testattavakseni ison kasan uusia meikkejä. Myymälän kosmetiikkaneuvojat valitsivat tuotteita kanssani ja kannustivatkin kokeilemaan jotain ihan uutta. Olenkin tässä tutustunut sellaisiin tuotteisiin, joita en ole koskaan ennen omistanut, saati osannut käyttää. Ajattelin, että näytän teille myöhemmin kuvia myymälästä ja kerron mitä kaikkea huikeaan valikoimaan kuuluu, mutta esittelen teille ensin meikin, joka näillä uusilla tuotteilla syntyi.

Kaikenlaiset korostus- ja varjostustuotteet ovat olleet minulle aivan vieraita, poskipunaa olen käyttänyt ehkä kerran vuodessa, aurinkopuuteriakin varmasti joskus teinivuosina viimeksi. Niin ikään primer ei ole kuulunut meikkiini, ja huulipunan käyttö on ollut yhtä ärsytystä ja hermojen menetystä. Huomasinkin oman kaavoihin kangistumiseni näitä ihanuuksia hipelöidessäni ja sain ihan uutta puhtia koko meikkaustouhuun. Näin neljääkymppiä kolkuttelevana onkin aika opetella uutta.

Tässä meikissä mennään sellaisella heleällä 'vielä on kesää jäljellä' -meiningillä, mutta muutamaa yksityiskohtaa muuttamalla meikki muuntuu helposti syksyynkin sopivaksi.

Meikin pohjalla on tasoittava primeri, peiteaineena Liquid Concealer ja meikkivoiteeksi valikoitui HD Invisible Cover Foundation, jotka kohtalaisen hyvin tasoittivat aivan järkyttävässä kunnossa olevat maksaläiskäni. Sarjan peittävämpi peiteaine Full Coverage Concealer on ostoslistallani seuraavaksi. Meikkivoiteesta löytyi muuten juuri täydellinen sävy mulle, mikä on ollut välillä jopa ihan mahdoton tehtävä, varsinkin talvisin. Kesällä olen testaillut myös sarjan CC voidetta, joka on toimiva sekin ja sävyltään sekin ihan nappi.

Jos aurinkopuuteri antaa ihanan hehkun, niin katsokaas näitä! Puuterimainen korostusväri ja upea kullankimaltava poskipuna veivät sydämeni heti kun ne näin. Aivan ihanat!

Ihan mieletön tuote on myös värillinen luomivärin pohjustustuote Eye Perfection Primer, itselläni sävyssä Sweet Coral. Olen toki luomivärin pohjustajaa käyttänyt, mutta en koskaan värillistä ja kimaltavaa! Tämä tuote toimii niin pohjustajana kuin sävyn antajanakin tekemään luomiväristä intensiivisemmän. Kevyessä meikissä tätä voi käyttää vaikkapa yksinäänkin luomella.


Tähän heleään meikkiin valikoituivat Nude paletin vaaleanpunertavat sävyt, jotka sopivatkin hyvin korallinsävyiseen pohjustustuotteeseen. Ripsirajaan olen käyttänyt myös tumman harmaata sävyä. Signature-rajaukset on vedetty kunnolla mustalla Midnight Matte Eyelinerilla (kelpo korvaaja muuten entiselle lempparikynälleni jonka valmistus lopetettiin). Syvyyttä syksyisempään meikkiin saa helposti paletin tummemmilla sävyillä.

Pääpainon meikissä halusin pitää silmissä ja huulilla onkin vain luonnollisesti huulien omaa väriä korostava ja kevyesti turvottava Dewy Lip Booster, josta on tullut ihan mun lemppari. Syksymeikkiin huuletkin saavat tummemman sävyn Prime'N Lips huulipunalla, joka itselläni on sävyssä Nut Cookie. Minusta, joka ennen ärsyyntyi ympäriinsä leviävästä ja hampaisiin tarraavasta huulipunasta, tuli huulipunan käyttäjä tämän punan ja rajauskynän kokeilun myötä. Suunnitteilla on tilata useampikin sävy käyttöön, sillä nämä on koostumukseltaan ihania ja pysyvät huulissa!

Ja hei, tiedättekö mikä näissä Flormarin tuotteissa on ihan parasta! Paitsi laatu ja pigmenttisyys niin HINTA! Suurin osa meikeistä maksaa alle kympin, sopii hyvin siis meille opiskelijoillekin. Mä oon niin innoissani näistä ja kaikesta uudesta mitä pääsin testaamaan. Kaikki ihanuudet jäävät ihan takuulla käyttöön ja uutuuksia verkkokaupassa ihailen jo :)

Laitan teille vielä suorat linkit verkkokauppaan käyttämiini tuotteisiin (ei mainoslinkkejä). Käykää ihmeessä tutustumassa laajaan valikoimaan verkkokaupassa tai jos liikutte Turun/Raision suunnalla niin liikkeessä Raision Myllyssä. Sunnuntaihin 19.8. asti liikkeessä kaikki normaalihintaiset tuotteet ota 3 maksa 2 ja verkkokaupassa -30% koodilla BACKTOSCHOOL.
www.flormar.fi

Mitä tykkäsit meikistä? Ja onko Flormar sinulle tuttu merkki?

Käyttämäni tuotteet:
Compact Powder (95 Light Porcelain Beige)
Bronzing Powder Face & Body (BR05 Chocolate)
Powder Illuminator (Morning Star)
Baked Blush-on (Touch of Rose)
Eyebrow Shadow (EB04 Dark Ash Brown)
Eye Shadow Palette (01 Nude)
Waterproof Lipliner (229 Tender Cream)
Prime'N Lips (Nut Cookie)

Kiitos Flormarille ihanista tuotteista ja kun saitte mut kokeilemaan uutta, harjoittelu jatkuu!


*Postauksen kuvien meikit saatu Flormarilta*