Kommentti on kiva! -kampanja sai alkunsa jo vuonna 2014 ja tuntuu että kommentointi blogeissa on hiipunut entisestään mobiililaitteiden käytön myötä. Nyt onkin aika polkaista haaste uudestaan pyörimään. Tarkoituksena on muistuttaa miten pienikin kommentti ilahduttaa ja jokainen kommentti on tärkeä. Tuodaan takaisin sitä entisaikojen mukavaa keskustelua blogeissa. Aina ei tarvitse olla edes järkevää sanottavaa, kunhan jättää jäljen käynnistään. Haastetta voi toteuttaa vapaavalintaisella tavalla, jokainen valitsee itselleen toimivimman!

Vuosi 2018 on täten julistettu lisääntyvän kommentoinnin vuodeksi!
Lasketaan yhdessä kommentoinnin kynnystä, eikä vaadita itseltämme tässäkin asiassa liikoja. Aivot narikkaan ja antaa mennä vaan, näpyttele heti menemään joku kiva kommentti! Se ei vie kauan aikaa, parhaimmillaan vain muutaman hassun sekunnin! Eikä se sen vaikeampaa ole kännykälläkään ;) Vaikka olemme kuinka kiireisiä, eikö tämä ole kuitenkin aika nopea tapa tuottaa hyvää mieltä? Olkoot tämä nyt haaste tai vaikka tunnustus, sääntöjä ei ole. Voit haastaa mukaan itsesi, lukijasi, bloggaajakollegasi, kaverisi tai vaikka kokonaisen yhteisön. Voit keksiä miten itse kommentoisit enemmän tai miksi kommentointi on vähentynyt. Voit kiittää blogin pitkäaikaista lukijaa, joka usein jättää jäljen itsestään tai voit haastaa hiljaiset lukijat huikkaamaan jotain. Sinä päätät, miten haluat hyvää mieltä jakaa. Oheista kuvaa saa käyttää ilosanoman eteenpäin jakamisessa. Sitten vaan näppis laulamaan! 
Kommentti on aina kiva, kokeiles vaikka! :)

Minä lupaan tänä vuonna terästäytyä kommentoinnissa ja jättää kommentteja myös ihan vieraisiin kivoihin blogeihin joissa vierailen!

Haasteen heitän Iinalle ja Iinekselle, joiden blogeja olen lukenut pitkään, mutta kommentoinut ihan liian harvoin :)

Miten sinä lähdet mukaan?