14 joulukuuta 2017

Joulu yllätti jouluttajan

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.36
Miten se joulu aina pääsee yllättämään kuin talvi autoilijat Suomessa!? Karua oli tajuta alkuviikosta, että niin se vaan joulu on kuulkaas ensi viikolla. Olin ajatellut, että tänä vuonna haen ja koristelen kuusen ajoissa että ehdin nauttia siitä ennen joulua koska joulun olen poissa kotoa. Ostan lahjat hyvissä ajoin ja paketoin ne kuusen alle joulua odottamaan. Suunnittelen joulun ohjelmani ja menemiseni hyvissä ajoin, jotta voin ottaa rauhassa ilman stressiä. Ennen kaikkea hoidan kouluhommani sille tolalle että voin rauhoittua kaikessa rauhassa joulun odotukseen. 

Paskan marjat.

Väännän täällä stressissä liioista luentopoissaoloista seuranneita sanktiotehtäviä ja vähän itkua siinä sivussa. Migreeni jyskää päässä kuin maailmanlopun edellä ja silmästä taitaa lähteä näkö. B12-vitamiinit on niin matalalla, etten pääse kunnolla kävelemään. Sen sijaan että koristelisin kuusta lähden näyttämään silmääni optikkoystävälle ja kannan joululahjojen sijaan kotiin lääkkeitä apteekista. Perusmeininki siis :)

Mutta hei, perjantaihin mennessä aion olla palauttanut kaksi tehtävää ja ensi viikolle jää vain yksi pieni tehtävä. Viikonlopun aion viettää relaksoiden parhaassa seurassa Särkänniemessä Koiramäen joulua tunnelmoiden. Arvatkaas kumpi on odottanut tätä enemmän, Omppu vai kummitäti? ;)

Milläs mallilla joulun odotus siellä on?

5 kommenttia:

marja liljeström kirjoitti...

Hauskaa postaus. Unelmat ja todellisuus eivät aina kohtaa. Muistan niin hyvin tuon opiskelustressin

Melissa L kirjoitti...

En ole itsekkään joulua laittanut, mies ja lapset tässä tekee ja minä koitan voimistua :) Tärkeää on, että kalkkuna löytyy pakkasesta.

Sofia kirjoitti...

Kuulostaa tutulta tuo stressissä tehtävien tekeminen! :/ Onneks pian on joulu ja voi ottaa rennommin <3

Marjo kirjoitti...

Näin taitaa olla, että joulu yllättää meidät ihan joka ikinen vuosi. Vähän kuin ensi lumi aina loka-marraskuussa.
Vähän joulua on jo laitettua mutta ei stressillä vaan hyvällä fiiliksellä. Yritän nykyään olla armollinen itselleni enkä enää siivoa apinanraivolla. Tsemppiä!

Jane / Yhtä kuin -blogi kirjoitti...

Tänä vuonna joulu yllätti minutkin. Kaikki tekemättä ja ostamatta!! Kääääk. No, ehkä tämä tästä.. :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review