...Voin ottaa iisimmin...Vai voinko? Entäs jos ei osaa rentoutua?

Olen painanut kouluhommia koko kesän niska limassa ja nyt vihdoin koitti se hetki että viimeinen tehtävä on palautettu. Odotan ainoastaan yhden tentin tuloksia, jonka oikeastaan tiedän sössineeni. Jos ja kun tentti ei mene läpi, en aio ottaa enää siitä stressiä kesällä vaan kurssin suorittaminen siirtyy ensi kevääseen. Nyt olisi siis ihan oikeasti aika hengähtää. Mutta kun en osaa!

Päässä takoo koko ajan, että pitäisi saada jotain aikaiseksi. Voisinhan tehdä jotain muutakin kuin mitä suunnitelmani kesän ajaksi oli, kuten lukea valmiiksi syksyn kurssien kaunokirjallisuutta tai jos sittenkin uusisin sössityn kurssin vielä syksyn aikana. Ainakin voisin tehdä niin pitkään odottaneita hommia kotona; kaappien perusteellinen läpikäyminen, kirpparikamojen lajittelu, varaston siivous. Nyt olisi myös hyvää aikaa nähdä ystäviä, nauttia kesästä ja tehdä retkiä... Mitä vaan. Mutta olen niin hemmetin väsynyt etten jaksa mitään, stressaan aikaansaamattomuudesta ja jo ihan pian alkavista syksyn opinnoista. Voi blaaaah, miksi en osaa nauttia tästä lomasestani!

Mutta hei, lähestyvässä talvessa on yksi tosi kiva juttu, nimittäin varattu Dubain matka. Siellä viimeistään pääsen relaamaan sitten. Sekin voitaneen jo katsoa edistysaskeleeksi että eilen aloitin lukemaan kirjaa (ja se ei ole mikään koulukirja)!
Muita suorittajia, joiden on vaikea relata? Miten sinä saat vaihdettua lomamoodiin?