07 toukokuuta 2017

Aikamatkalla Heritage kehysten kanssa

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.56
* yhteistyössä: Instrumentarium*

Olin enemmän kuin into pinkeänä kun pääsin parin viikon takaisessa Indiedaysin tapahtumassa tsekkaamaan Instrumentariumin pisteellä Heritagen uuden Spectacles of time -malliston. Heritage on nimittäin yksi omista lemppareistani Instrun kehysmerkeistä ja omistankin Heritage kehyksiä ennestäänkin.
Kuva: Sanni Riihimäki
Heritagen Spectacles of time -kehysmallisto on ihana tuulahdus menneitä vuosikymmeniä. Nostalgisia mutta moderneja muotoja, ja kauniita materiaaleja ja kuvioita. Kehykset on muuten valmistettu laadukkaasta asetaatista, joka on orgaaninen materiaali eikä se allergisoi eikä ole esimerkiksi yhtä kylmä kasvoja vasten kuin perinteinen muovikehys. Speactacles of time -malliston laadukkaat kehykset ja aurinkolasit valmistetaan käsityönä Mazzuchellin tehtaalla Italiassa.

Kuva: Sanni Riihimäki
Valitsin kuviin kasvoilleni hauskan kissamaisen fiftarihenkisen kehyksen. Mustahan se on niinkuin lähes kaikki omatkin kehykseni aina, mutta muodoltaan selkeästi omia kehyksiäni naisellisempi ja nouseva kulma tekee tosi hauskan sihteerikköefektin. Saapa nähdä tuleeko tästä seuraava kehysvalintani :) Seuraavaksi hankintalistalla on kuitenkin aurinkolasit, joiden malli onkin jo tiedossa. Niissäkin tulee olemaan tuulahdus menneiltä vuosikymmeniltä, mutta palataan niihin sitten ajallaan!


Instrulla oli esillä myös kokoelma oikeasti nostalgisia kehyksiä varastojen kätköistä. Mitä herkkuja! Käyhän tsekkaamassa Trendwalk-sivustolta millainen oli kehysmuoti 30-, 40-, 50- ja 60-luvuilla ja miten menneiden vuosikymmenten henki näkyy Heritagen Spectacles of time -malliston kehyksissä ja aurinkolaseissa.

Minä innostuin nyt ihan kympillä kissamaisen kevyestä fiftarimuodista, toisaalta mallistosta löytyi kivoja 60-lukua henkiviä jykeviä kekkoslasejakin. Aurinkolasit taas tulevat olemaan pyöreät ja nörttimäiset. Ollaan jälleen valinnanvaikeuden äärellä... Seuraavaksi suunta taitaa olla näöntarkastukseen!

Uppoaako nostalgia silmälasikehyksissä? Entäpä mitä sanot mun sihteerikkölookista?


Kurkkaa millainen iloinen meininki Instrun pisteellä oli :)
Video: Sanni Riihimäki7 kommenttia:

Ruut kirjoitti...

uuu.. nyt on veikeät lasit :) vois sopia sulle!

Jonna H. kirjoitti...

Tosi kivat kissamaiset kehykset! Sopii sulle hyvin.

Milja kirjoitti...

Nostalgia silmälaseissa kyllä uppoaa! 50-luku on silmälasimalleissa ehkä oma suosikkini. Olisi kiva käyttää laseja enemmänkin, mutta toistaiseksi olen tarvinnut vain lukulasit. Nuo fiftarikehykset sopivat sinulle tosi hyvin! :)

Piiku - Smoothiempaa Menoa kirjoitti...

Oi videollahan näkyi tuttuja :) Näyttipäs kivalle menolle.Tuo valokuvauspiste oli hauska idea. Mulla on kans hakusessa aurinkolasit mutta pitää saada just eikä melkein kun muuten näytän kärpäseltä.

Nicola kirjoitti...

Veikeät ja kauniit lasit. :)

hannamaria kirjoitti...

Nuo kissalasit sopi sulle kyllä todella hyvin! Ootan niin innolla että pääsen katsomaan tarkemmin meidän Instrun valikoimaa, joitakin malleja jo kävin tsiikailemassa.

hanna
www.hannamariav.com

Annukka kirjoitti...

Huomasin justiin, että mullahan on kanssa Heritaget, kun katsoin työpöydällä olevaa silmälasikoteloani :). En ole merkkiin kiinnittänyt huomiota, mutta kehykset on parhaat ikinä.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review