03 huhtikuuta 2017

Loppunut kosmetiikka, loka-tammikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.23
Yritetäänpä nyt hieman kuroa kiinni loppuneiden tuotteiden listauksen aikataulua. Nyt vihdoin ulos siis loka-tammikuun loppuneet. Loppuvuonna vielä olikin runsaammin loppuneita kun olin töissä vuoden loppuun. Jännä kyllä huomata miten selkeästi päivittäinen meikkaaminen näkyy loppuneiden tuotteiden määrissä. Loka-marraskuussa loppuivat: Useampikin perusvakio-näitäenvaihda-tuote, eli Nivean silmämeikinputsari, Klippoteketin kuivashampoo, Adidas Climacool dödö, Rainbow Rose & shine huulirasvoja kaksin kappalein, Max Factorin 2000 Calorie ripsari ja Lumene Natural Coden rajaustussi. Näitä olen ylistänyt jo varmasti tarpeeksi :) 

Uusia kokeiluja sen sijaan olivat: blogin kautta testiin saamani Arctic Arbutin sarjan kasvovoide ja seerumi jotka olivat aivan ihanat. Näiden luvataan mm. vaalentavan maksaläiskiä, jonka takia innostuinkin näitä kokeilemaan, joskaan käytännössä en kuitenkaan läiskien vaalenemista omalla ihollani huomannut, vaikkakin tuotteet sopivat loistavasti atooppiselle ja kuivalle iholleni niin kesä- kuin talvikäytössäkin ja näillä ihoni tuntui paremmalta kuin aikoihin. Ostaisinko uudestaan: Kyllä jos hinta olisi edullisempi. L300 sarjan Anti-age silmänympärysvoide oli myös positiivinen yllättäjä. Edullinen ja toimiva, ei moitittavaa. Ostaisinko uudestaan: Kyllä. Ensimmäinen NYX tuotteeni oli niin ikään hyvä löytö, sarjan peiteaine oli sekä edullinen että toimiva, ja 02 sävy itselleni juuri passeli. Talvella tämä vaatii alleen hyvän kosteutuksen ja hyvän puuteroinnin, mutta hinta-laatusuhde on sen verran loistava, että tämä jäi pysyvästi käyttöön. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin!

Joulukuussa loppui: jälleen Nivean silmämeikinputsari, Adidas dödö ja Max Factor ripsiväri joiden lisäksi Pepsodent Xylitol hammastahna, joka sekin kuuluu näihin perustuotteisiini joita ostan yhä uudelleen. Mutta että hajuvesi! Kuinka usein näissä listauksissa näkyy hajuvesiä, ei ikinä! Mietin jopa onko minulta koskaan aiemmin edes loppunut yksikään hajuvesi. No nyt on, Escada Turquoise summer loppui ja onneksi ehdin hamstrata sitä vielä uudenkin pullon ennen sen poistumista. Isoin hajuvesi-ihastus naismuistiin, niin ihana, täydellinen <3 Ostaisinko uudestaan: Ehdin ostaakin!

Tammikuussa sitten loppui päivittäinen meikkaaminen :) Vain kaksi loppunutta tuotetta: Home Spa mansikka kasvokuorinta, jonka olen aikoinaan ostanut Tuurista eurolla(!) oli ihan heittämällä ihanin kasvokuorinta jonka olen ikinä omistanut! Todella suloinen mansikkainen tuoksu ja tarpeeksi tuntuvia, isoja kuorivia rakeita, ihan rakkautta. Ostaisinko uudestaan: Todellakin, mikäli tätä jossain silmiini osuisi! Vaseline Intensive care vartalovoide on ollut todellinen pelastaja talvella. Hoitava mutta ei lähmäinen tehokas kosteuttaja jäi käyttöön tämän jälkeenkin. Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

No niin, sitten kun vielä saan esille helmi-maaliskuun loppuneet niin oltaisiin aikataulussa :)
Löytyikö näistä tuttuja tuotteita tai aiotko kokeilla jotain näistä?

8 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Olen usein kerännyt roskiani ja miettinyt sitä, että saisinko postauksia aikaiseksi, mutta mielestäni ei kerry tarpeeksi, että olisi järkeä aloittaa. Tää sun postaus sai tajuamaan, miksi niitä ei kerry. Mä en meikkaa joka päivä ja sen vuoksi esim. meikkituotteita loppuu todella harvoin, eikä pino kasva. :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Se on ihan totta. Mä siirryin ripsivärissäkin ainakin väliaikaisesti 4€ Essenceen ihan vaan koska tuntuu niin tuhlaukselta alottaa uus ripsari jota käytät silloin tällöin :)

nicola kirjoitti...

Kasvojenkuorinta tuotteita voisin jälleen itsekkin kokeilla. Jos löytyisi itsellekkin se hyvä tuote. :)

Teresa Sjönberg kirjoitti...

Se on muuten totta hajuvedet ei lopu ikinä, paitsi Guccin Flora. Se on mun Turquose Summer. Pitää testata kun se tulee vastaan.

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

Nämä roskapostaukset on aina tosi kiinnostavia, tässäkin oli mukana paljon mulle uusia tuotteita :) NYXin peiteainetta haluaisin kanssa kokeilla!

MINI kirjoitti...

Nivean silmämeikinpoistoaine ja hammastahna on tuttuja tuotteita ;) Max Factoryn ripsiväri voisin testata, toki riippuu millainen ripsiharja siinä on (mulla on ollut nyt vuosia käytössä Lumenen ripsivärit, joihin olen ollut oikein tyytyväinen).

Maiccu / Mansikoita ja vaahtokarkkeja kirjoitti...

Mä tykkään myös näistä roskapostauksista ja yhden saanut aikaiseksi itsekin :) Tervetuloa kyläilemään!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Nicola: Kasvojenkuorinta on kyllä ehdoton rutiini!

Teresa: Joo en kyllä muista et koskaan ennen olisi hajuvesi loppunut multa, todella harvinaista!

DiaryOfShopaholic: Se kyllä kannattaa testata. Pesee hinta-laatusuhteellaan Maybellinet yms ihan mennen tullen.

MINI: Voin yrittää muistaa ottaa kuvan harjasta ensi kuun loppuneiden yhteydessä!

Maiccu: Kiva kuulla! Minäpä tulen vierailulle :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review