31 maaliskuuta 2017

Etsinnässä ihana suihkuöljy

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.47
Talvi on tehnyt pahasti tepposiaan iholleni, vaikka kuinka olenkin yrittänyt huolehtia säännöllisestä ihon kuorinnasta ja kosteutuksesta. Innostuinkin googlettelemaan kuivaihoisen pelastajatuotteita; suihkuöljyjä. Suihkuöljyhän on ihana tuote, kosteuttaa jo suihkussa eikä rasvaa tarvitse läärätä suihkun jälkeen niin paljon. Näistä löytämistäni en tiedä mahtavatko kaikki vielä olla markkinoilla, mutta vaihtoehtoja lienee kuitenkin olemassa. Itselläni on ollut käytössä apteekin Sebamed ja Dermosilin suihkuöljy, eikä niistä kumpikaan ole mikään varsinainen suosikkituote jo tuoksunkaan vuoksi. Etsinnässä olisi siis joku kivan tuoksuinen öljy joka jättäisi ihon samettisen pehmeäksi.

Tuoksuista kiinnostaisi eniten kookos ja vanilja ja hinta saisi olla kohtuullinen. Onkohan tässä jo liikaa kriteereitä yhdelle öljylle :)

Millaisia kokemuksia suihkuöljyistä? Oletko kokeillut jotain kuvien tuotteista? Onko antaa hyviä suosituksia?7 kommenttia:

DiaryOfShopaholic kirjoitti...

En ole kauheasti suihkuöljyjä käyttänyt, pitäisikin hankkia sellainen nyt talvi-ihon pelastajaksi. L'occitanelta olen yhtä kokeillut ja se oli ainakin hyvä :)

nicola kirjoitti...

Ei ole vielä ollut tarve käyttää,itsellä kun on normi iho. Mutta vois tehdä itsellekkin hyvää. Joten jään kuulolle,jos jotain tuotetta kannattaa käyttää että on todettu hyväksi.

MINI kirjoitti...

Mulla on ollut käytössä tuota Nivean, toimi ainakin mulla hyvin mutta tuoksu ei ole kyllä ihanin. Jään kuulolle, jos löydät jonkun ihanan tuoksuisen öljyn, olis mnimittäin tarvetta tälläkin!

Teresa Sjönberg kirjoitti...

Tuota Loccitanea olen halunnut jo monena jouluna lahjaksi.. ehkä joku päivä sen vielä saan. ♡

Jonna H. kirjoitti...

Käytän paljonkin, ACOt on tosi hyviä.

Piiku kirjoitti...

Itse käytän paljon kookosölyä, teen monesti pakurikahvista myös sellaisen pienen kuorintavoiteen kookosöljyn ja palmusokerin kera, toimii aivan mielettömän hyvin. Näistä en ole mitään koittanut mitä esittelit niin en osaa niistä antaa vinkkejä :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

DiaryOfShopaholic: Laita viestiä jos löydät jonkun kivan kokeiluun :)

nicola: Kannattaa kokeilla! :)

MINI: Mille toi Nivean tuoksui?

Teresa: Se vaikuttaa kyllä kiinnostavalta!

Jonna: Luulen et Aco tulee olemaan mun seuraava kokeilu :)
Piiku: Tollaista kuorintaa pitääkin kokeilla! Kiitos vinkistä!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review