No niin, on vihdoin aika joka vuotisen perinteen, joulupukin toivelistan. Mulle on varmasti hemmetin vaikea ostaa lahjoja, joten listaan aina ylös jotain sellaista josta tulisin tosi iloiseksi ja mitä muutenkin olisi omalla ostoslistalla. En jaksa turhaa krääsää ja joulukamaa, vaan oikeasti parhaat lahjat on niitä tarpeellisia ja usein pitkäänkin himoittuja juttuja. Tässäpä siis vinkkiä niille jotka mulle lahjaa miettivät, jospa näistä saisi vaikka muutkin ideaa :)
(Edit: merkkailen sellasia juttuja vielä joita jo pukki on ehtinyt hankkimaan)


Ah, ihana kosmetiikka!
Tällä hetkellä himotuslistalla olisi esimerkiksi Mia Höytö -sarjan Kaunis Facial cleaning gel ja Philosophyn Coconut frosting suihkugeeli. Näitä myy esimerkiksi Jyväskylässä Sokos. Ekopharman tuotteisiin olen myös totaalisen ihastunut, vadelma-sarjasta kelpaisi ihan mikä vaan tuote. Jyväskylässä sarjaa jälleenmyy esimerkiksi lempparipaikkani Studio Chill.

Kosmetiikka jatkuu... Ihana tuoksu Boss The Scent taitaa pukinkontista jo löytyä, mutta Fudgen Clean Blonde sarjan blondishampoo ja hoitoaine löytyvät esimerkiksi Rödistä (tai netistä tilaamalla, esim. Hiuksillesi.fi tai Stockmann) ja Real Techniques silmämeikkisiveltimiä myy Sokos ja toinen lempparipaikkani Ripsibar (nämä on jo pukinkontissa!)

Kosmetiikkavälineistöä; Tangle Teezer hiusharjaperheen lisäjäsenet, uutuusharjat: Blow-styling hairbrush half paddle (tämä löytyy jo pukilta!) ja Tangle Teezer The Ultimate hiusharja (musta viimeistelyharja). Suihkuun uusi pehmoinen kylpyharja entisen harjaksensa tiputtaneen tilalle sekä kasvojen hoitoon Aloe Konjac Cleansing Sponge kuivan ihon sieni.

Hopeiset, teräksiset ja titaaniset nappikorvikset on myös mulle nappivalinta :) Tyyliltään mielummin rouheampaa kuin suloista. Esimerkiksi aivan ihania Edbladin koruja myy Sokos.

Kotiin: musta Muuto Dot ripustin (saatavana esim. Finnish design shopista), ilmankostuttimelle olisi todellakin käyttöä näin talvikelillä. Tarpeeseen tulisi myös kunnon kokoinen(!) ja laadukas kylpypyyhe, esim. Finlaysoni90x180 cm Coronna, olkkariin tarvitsisin myös uuden mustan pehmoisen turkispeiton (tämmöisen pukki jo hankkikin).

Sushitarjoiluun olisi hyvä Iittalan Teema vati, myös muut sushitarvikkeet ja -välineistö (!!) olisi toivottuja :) Kivituikkujen sarjasta uupuu yksi mattakirkas tuikku ja Sarjaton -sarjan laseja kaksi kappaletta. Nämä lasit tosin taitavat olla jo joka paikasta loppu.

Seinfeld dvd-kokoelmasta puuttuu kaudet 3, 5, 8 ja 9. (Olen muuten päättänyt aloittaa maratoonin vasta kun koko sarja on kasassa ja tekisi mieli jo aloittaa, joten...)

Karkeista edelleen konvehdit ja muut suklaat voi unohtaa mutta jos on pakko niin sitten näitä :)

(kuva lainattu: Pieni villasukkapuoti)

Tunnetustihan tykkään ylipäänsä kaikesta söpöstä, pörröisestä, lämpimästä ja pehmoisesta, jota kuvaa mielestäni täydellisesti nuo Pienen Villasukkapuodin maailman suloisimmat lammassukat, lööv <3 Ilahdun myös kaikesta rentoutumisesta ja hemmottelusta ja Disney-aiheisista kivoista jutuista (esim. EMP:llä).

Oiih, nyt minuunkin hiipi jo ihan pikkuisen joulumieltä. En ehkä malta odottaa mitä paketeista mahtaa tulla! Omat lahjat läheisille on melkolailla ostettu, toivottavasti myös ne ilahduttavat saajiaan. Ihanaa joulunodotusta!

Joko siellä ollaan joulumielellä? 
Mitä sinä haluaisit löytää paketista tänä jouluna?