09 toukokuuta 2016

Inside my bag

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 16.19
Nappasin ihanan Jennin blogista taannoin mukaani Inside my bag- haasteen jossa vilkaistaan mitä kassista löytyy. Tältä näyttää minun kassin sisältö:

Mulla vuorottelevat arjessa reppu, iso käsilaukku ja pieni käsilaukku tarpeen mukaan ja tavarat siirtyilevät usein kassista toiseen. Näin pysyy vähän paremmin itsekin kartalla mitä kassi sisältää ja useinmiten siellä onkin aina tietty perusvarustus.

Rakastan paperitavaraa enkä aio luopua paperisesta kalenterista ja vanhasta kunnon bussi- (eli linkki jyväskyläläisittäin) aikataulusta. Aina mukana on rahapussi ja usein aurinkolasit. Tällä kertaa vanhat reiskat joiden kotelo on jo parhaat päivänsä nähnyt.

Aina mukana myös avaimet (Kermit <3 ), bussikortti, huulirasva, nenäliinoja ja särky- ja migreenilääkkeitä pienessä muovipurkissa. Hyvin usein mukana on myös vesipullo, jotain naposteltavaa (tällä kertaa manteleita ja kuivattuja karpaloita), käsirasva ja hammaslankain. Usein kassista löytyy myös huulipuna tai -kiilto, purkkaa sekä sekalainen määrä kuitteja. Avokado ei sen sijaan kuulu yleensä laukkuni sisältöön. Onneksi rupesin kuvaamaan kassin sisältöä ja bongasin kauppareissulta laukkuun unohtuneen möllykän :)

Mihinkään en lähde ilman nenäliinaa, huulirasvaa ja avaimia.
Mitä sinun kassistasi löytyy?5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Kiva nähdä mitä muiden laukuista löytyy ^__^

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Niimpä! Tajusin muuten että omasta kuvastani puuttuu puhelin!

SatuKoo kirjoitti...

Multa löytyy vaikka mitä. Resepti, avaimet, lompakko, huulikiiltoja, makeisia ja kaikkea turhaa :D Täytys vaihtaa pienempään laukkuun.

Mantelilaakson Susanna kirjoitti...

Laukun sisältö voi yllättää!
Hauska haaste!
Leppoisaa toukokuuta täältä Mantelilaaksosta!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Satu: Hahah :) Ei sentään avokadoa niinku mulla :)

Susanna: Kiitos :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review