07 maaliskuuta 2016

Jyväskylän Rakennusmessut + arvonta!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 20.05


Empä muista milloin viimeksi olisin käväissyt rakennusmessuilla, mutta tänä vuonnapa ajattelin mennä kurkkaamaan tarjontaa. Rakentaminen ei itselleni suinkaan ole ajankohtaista, mutta  Jyväskylän rakennusmessut ovatkin paitsi rakentamisen, myös remontoinnin ja kodin sisustamisen erikoismessut. Mukana messuilla on myös vapaa-ajan asuminen ja piha. Oman asunnon rempasta alkaa olla jo 9 vuotta aikaa ja pientä pintaremontin tarvetta olisi vähän siellä sun täällä. Lottovoittoa odottelen kovasti jotta keittiö- ja kylppäriremontin pystyisin toteuttamaan. Myös vinkit ja ideat mökin remonttiin ja pihan laittoon tulevat tarpeeseen.

Teetkö talon perustuksia, uusitko keittiötä, mietitkö olohuoneen seinän väriä tai pihan istutuksia? Jyväskylän Rakennusmessuilta saat paljon hyödyllistä tietoa tietoiskuista ja oheisohjelmista, joita on tarjolla pitkin viikonloppua.
Huvila ja Huussi –ohjelmasta tuttu maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoo viikonloppuna arvokkaita vinkkejä pihasuunnitteluun.
”Kauppaneuvos” Jethro Rostedt antaa joka päivä ohjeita asuntomarkkinoista sekä asuntosijoittamisesta.
Messuemäntänä koko tapahtuman ajan toimii TV:stä tuttu sisustustoimittaja Hanna Sumari.
Tarjolla on paljon muitakin mielenkiintoisia puheenvuoroja, 
kaikki aikataulut löydät tästä.

MESSUT OVAT AVOINNA
pe 18.3. klo 10-17
la 19.3. klo 10-17
su 20.3. klo 10-17


Itse odotan messuja jo ihan intona. Mutta mikä parasta saan arpoa lukijoidenikin kesken lippuja messuille! Pikaisen arvonnan palkintoina on kaksi kahden hengen lippupakettia (yhden paketin arvo 28€). Arvontaan osallistuaksesi kerro kommentissasi mikä sinua Rakennusmessuilla eniten kiinnostaa. Jätä myös toimiva sähköpostiosoitteesi kommenttiin.

Arvonta alkaa nyt ja päättyy torstaina 10.3. klo 13.00
ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kannattaa klikkailla myös tykkäämään Rakennusmessujen facebook-sivusta. Näin saat tuoreimmat vinkit heti.8 kommenttia:

Marja-Liisa kirjoitti...

Eniten messuissa kiinnostaa se, että olisi ihanaa viedä mies näille messuille. Itse bongailisin uusia ideoita keittiöön ja pesuhuoneeseen.
postin.tuomaa@gmail.com

Siinatar kirjoitti...

Hyvät messutarjoukset kiinnostavat =). Mukaan kivaan arvontaan!
siinatar@gmail.com

Kaija kirjoitti...

uudet ideat ja messumeininki kiinnostavat
kaimaen1(at)luukku.com

Anna kirjoitti...

Kylpyhuoneen remontiin liittyvät asiat ovat nyt kiinnostuksen kohteena. Jospa saisi edes pienen kipinän aloittamiseen näin keittiöremontin jälkeen.

anskumansku76@hotmail.com

Ruut kirjoitti...

Ruut täällä taas hei ja mukana tässäkin arvonnassa ;) Noin oikeasti nämä messut ei ehkä ihan heti mieleen olis tullu, vaikka kyllä sitä pihaansa jotain ideaa kaipaisikin.. ja tuota toista kiinnostais varmasti kaikki rakentamiseen liittyvä :)

Tuija kirjoitti...

Mukana arvonnassa jotta pääsisi messuille piha ja terassivinkkejä metsästämään.
tuija.sieppi@jkl.fi

Anonyymi kirjoitti...

Piha,terassit ja sisustus ideat kiinnostaa !
sanniso@icloud.com

Anonyymi kirjoitti...

Kaipailen vinkkiä parvekkeen viihtyisän kesäilmeen luomiseen. Myös pihan viherrakentaminen on kiinnostava juttu! :) Toivottavasti liput napsahtaisi, niin voisin tarjota ystävälleni + itselleni mukavan messupäivän. :)
lahan85@hotmail.com

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review