07 tammikuuta 2016

Testitila on avattu!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.11
Minä olen täällä kaikessa hiljaisuudessa valmistellut sellaista kivaa juttua kuin Littlebigthingsin pikkusiskoa :) Blogilleni avautui siis tänään haarakonttori, sivutoimipiste tai sisarblogi miksi sitä nyt ikinä haluaakaan kutsua. Testitila on osa sanomalehti Keskisuomalaisen Stoori-palvelua ja keskittyy aihealueiltaan varmasti pääosin samoihin juttuihin kuin Littlebigthings; sisustusta, kosmetiikkaa, muotia, ruokaa, terveyttä ja hyvinvointia, tosin sillä erotuksella, että Testitilassa keskityn testailemaan ja arvostelemaan kokeilemiani juttuja. Olivatpa ne sitten tuotteita, palveluita, reseptejä, paikkoja, vaikkapa tapoja tai asenteita tai ihan mitä vain keksinkin.

Littlebigthings ei muutu tai muuta mihinkään, vaan porskuttaa edelleen entiseen malliin tässä omassa osoitteessaan. Nyt vaan juttujani pääsee seurailemaan myös toisessa, vähän erilaisessa blogissakin. Käykäähän kurkkimassa ja laittamassa toivomuksia. Mitä sinä haluaisit minun testaavan?
6 kommenttia:

Syvältä.Sanna. kirjoitti...

Hyvä idea. Pohdin koko joululomani miten itse toimin tämän suhteen, mutta vanhalla pohjalla taidan jatkaa. Ehkä.

Niina/ Kuiskauksia -Blogi kirjoitti...

Näinkin sinut vilaukselta infotilaisuudessa. :) Oma blogi on tuonne vielä työn alla, vähän teknisiä vaikeuksia... Mutta kokeillaan ja katsellaan, mitä tuleman pitää, kiva kun on tuttuja kasvoja mukana. :)

Hanna Voutilainen kirjoitti...

Tosi hauska idea! :) Mietin myös mitä teen tuon Stoorin kanssa ja tulin tulokseen, että hannamaria ei sinne siirry mutta JKL-BLOGEILLE voisi sinne kehittää jotain kivaa ;D

hanna
www.hannamariav.com

tunne tilat kirjoitti...

Loistoidea Tiia! Odotan tätä jo!

Viivi / Valkoinen Soihtu kirjoitti...

:) Tosi kiva idea! Mä pohdiskelen, jatkanko bloggerissa vai siirränkö itseni kokonaan Stooriin. Vaikeita päätöksiä :D

S - Beauty of Life kirjoitti...

Hauska idea ja innolla jään odottamaan mitä keksit :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review