06 tammikuuta 2016

Teknisiä ongelmia

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.17

Kylläpä taas kiristää. Eilen konetta avatessani havaitsin, että modeemi oli kokenut yön aikana äkkikuoleman. Edellisenä päivänä aivan normaalisti toiminut laite oli nyt aivan mykkä ja reagoimaton. No ei muuta kuin soittoa Elisan asiakaspalveluun ja uusi modeemi tilaukseen. Onneksi sentään Elisa Viihde palveluun kuuluu laitteen korvaaminen uudella jos ja kun laitteet ovat rikki. Vit...ketutuksen määrä olisi varmasti vielä melkoisen paljon suurempi mikäli joutuisi vielä maksamaan näistä vuoden kestävistä vehkeistä. (Tokihan suolaisessa kuukausimaksussa olen nämä halpisvehkeet maksanut moneen kertaan, mutta en ajattele nyt sitä ettei verisuoni katkea päästä.) Tietenkin nämä laitteet hajoilevat aina myös pyhien aikaan. Nyt toivon sormet ja varpaat ristissä että uusi modeemi ehtii tulla maanantaiksi jolloin mulla alkaa verkkokurssi. 

Suunnitelmissa loppiaiseksi oli joulukuvien läpikäynti ja joulu- ja lahjapostausten teko blogiin, mutta mitäpä arvelette kannattaako tälläisen heikkohermoisen ryhtyä kuvienkäsittelyyn kun puhelimesta jaettu nettiyhteys on nopeudeltaan alle megan... Taidan sen sijaan rueta sulattelemaan pakastinta kun kerrankin muistan sen homman ja kelikin on kohdillaan siihen!

Kivaa pakkaspäivää!

2 kommenttia:

Enni kirjoitti...

Me ei otettu viihdettä, vaan ostettiin kylkiäisenä Elisalta modeemi netin ohessa. Aina pyhinä netti katkeaa, välillä ollut kolmekin päivää. Modeemi on nyt kuiteskin meijän, niin uus pitäs ite ostaa, vaikka se Elisalta alun perin ostettiinkin. Meillä ongelmana se, ettei modeemi lukita ip-osoitetta ja nettisivujen mukaan (oli jo muutamien vuosien takaa) oli elisalla foorumilla vastaus, että ongelma tiedostettu, modeemissa vikaa. Ja silti samaa modeemia myydään edelleen.

Onneksi googlailujen jälkeen, ja kolmet netittömät pyhät kestäneenä, löytyi ehkä kepulikonsti ip:n lukittamiseen. Mutta on se kiva aina kun pyhänä kosahtaa, kukaan ei ole vastaamassa puhelimeen ja vikailmotuksen teko menee omalle vastuulle.:)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

No just, aivan mahtavia vehkeitä :/ Mä jo vähän pelkään millanen pommi sieltä mullekin tulee. On erilainen kuin tuo aikasempi ja jätkä puhelimessa sanoi, et laitetaan nyt tollanen ku ei varastossa oo muuta. Kuulostaa lupaavalta...

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review