15 tammikuuta 2016

Iloisia uutisia muumifaneille!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.56
Muistatteko ensimmäisen, suloisen pinkin Håll Sverige Rent -muukimukin? Nyt muumimukien keräilijöiden iloksi on ilmestynyt sininen HSR2 -muki! Molempien mukien kuvituksen pohjana on Tove ja Lars Janssonin 70-luvulla Pelasta Itämeri -kampanjaa varten tekemät piirrokset. Håll Sverige Rent -säätiö toimii paremman ympäristön puolesta. 

Vuoden 2015 kampanjan tavoitteena on lisätä lasten tietämystä luonnon roskaamisesta ja ympäristöstä leikin avulla. Kampanjaa tukeakseen Arabia lahjoittaa 15 kruunua jokaisesta myydystä mukista HSR-säätiölle. 
Edellisen mukin tapaan tämäkin ihanuus on saatavilla ainoastaan ruotsalaisten jälleenmyyjien kautta ja se on saatavilla rajoitetun ajan. Muki on kuitenkin näppärästi ostettavissa netistä Skandinavian Designcenteristä ja sitä saa tilattua yhden, kahden tai kuuden kappaleen erissä. Kätevää tilata vaikka yhdessä kaverin kanssa. Suoraan mukiostoksille pääset tästä.

Minusta aika suloinen :) Ihastuin jotenkin etenkin tuohon takaosan kuvitukseen. 
Mitäs sanot, tuleeko hankittua? Minä suunnittelen tätä ainakin lahjaksi eräälle :)


*Postaus sisältää mainoslinkkejä*

6 kommenttia:

Ave kirjoitti...

Oijjoi, tämä pitää kyllä myös saada omiin kokoelmiin! Sopivasti onkin Tukholman-reissua suunnitteilla ensi kuulle. :)

Hanna Voutilainen kirjoitti...

OOOHHHH!!!!! VOi hitsin pimpulat kun ois ihana. Mies kyllä jo valittaa nykyisellään noiden mukien määrästä, mutta ne on mun harrastus. Antaa sen pelata pleikkaria.

hanna
www.hannamariav.com

Ansku kirjoitti...

Oi vitsi tuo olis mulle hyvä! Valitsen aamukahvimukin muumimukeistani aina sen perusteella, millainen päivä on tulossa tai millä fiiliksellä olen. Esim. siivouspäivien mukina on Tuutikki-muki. Myrtsin aamun muki olisi Niiskuneidin ilmeen perusteella selkeesti tässä :D

SatuKoo kirjoitti...

Muumimukit, niitä keräilen aikanaan ja lopulta muutin ne rahaksi ja ostin pari matkaa. Nyt ostan vain silmää miellyttäviä mukeja :) Toi muki on kyllä kaunis.

S - Beauty of Life kirjoitti...

Emmä tiedä mitä mun pitää tehdä! Kaapin kaksi hyllyä notkuu täynnä muumimukei ja yhtään ei enää mahtuis....mutta...en ees ostanut sitä joulumukia...!!!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ave: No niin sehän sattui sopivasti! Ois kyllä muuten kiva päästä Tukholmaan :)

Hanna: Niin just! :D

Ansku: Joo muki on kyllä fiiliskysymys ehdottomasti, vaikkei mulla montaa muumimukia ookaan :)

Satu: Ohoh, sulla on ollu kyllä melkoinen kokoelma sitten!

S: Nonni, tästä sitten jos ei kerran joulumukiakaan :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review