12 marraskuuta 2015

Millä hakusanoilla blogiini tullaan

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.07

Aina silloin tällöin tyrskähtelen ääneen vilkaistessani hakusanoja joilla blogiini on tultu. Toivottavasti kaikki ovat kuitenkin löytäneet etsimänsä. Ajattelinpa jakaa teidänkin kanssa sen, miltä lista esimerkiksi eilen näytti. Samalla tulee vähän throwbackia vanhoihin postauksiin #throwbackthursday -hengessä :)

Dubai matkakertomus - Oi ihana Dubai <3 Dubain matkakertomusta löytyy useastakin postauksesta: Yleistä Dubaista ja reissusta, vaateostoksista, ruuasta, kosmetiikasta. Kylläpä matkakuume taas nostikin päätään...

Elämä on yksinäistä paskaa - No niinhän se välillä on. Toinen aika yleinen haku, jolla blogiini tullaan on 'elää paska elämä ja kuolla yksin'. Jep.

Kauniit joulukuusen koristeet - No, tietenkin minulla! Viime vuotisia kuvia mun rakkaasta kuusesta ja koristeista voi vilkaista tästä. Ohoh, kylläpä meillä muuten näyttääkin erilaiselta tätä nykyä! Mutta koristeet ne senkun lisääntyy vaan vuosi vuodelta, liekö joku keski-iän merkki tämäkin :)

Koska Champix vaikuttaa - Tästä ei tiedä, onko tämä kysymys vai toteamus. Jos kysymys, niin sanoisin että alle viikon kuluttua aloittamisesta ja jos taas toteamus, olen samaa mieltä. Champix (joka on siis lääke tupakoinnin lopettamiseen) vaan toimii! Tupakanpolton lopettamiskertomukseni löytyy kahdessa osassa, osa 1 ja osa 2. Olen vieläkin ällistynyt, että ensi keväänä voin juhlia jo kuudetta savutonta vuottani!

Kuvakollaasi tietokoneella - Tämä on yleisin asia, jonka perässä blogiini tullaan googlen kautta. Olen ohjeistanut helpon kuvakollaasin tekemistä PicMonkeylla tässä. Tässä kohtaa tunnen terävän piston sydämessäni, koska olen jo aikoja sitten luvannut tehdä ohjeista päivitetyn version... Voi kun ehtisin pian!

Mikä öljy parasta hiusten lähtöön - Hmmmm, no öljystä en kyllä tiedä, mutta itse olen todennut parhaaksi tuotteeksi hiustenlähtöön Wella SP Balance Scalp -seerumin.

Silmälasien puhdistus - Oi, yksi lempiaiheitani josta saarnaan perheenjäsenilleni ja ystävilleni jatkuvasti! Silmälasien puhdistuksesta olen ohjeistanut ja samalla jakanut vinkkini helpon DIY-puhdistusaineen valmistukseen täällä. Oikeanlainen puhdistus ja linssien käyttöikä todellakin kulkevat käsi kädessä!

Taika stardust kokemuksia - Minähän tosiaan maalasin keittiön seinän taannoin mustaksi ja vetelin päälle reilusti hopeista Stardustia. Rakastan tuota seinää yhä edelleen! Kokemuksia maalaamisesta ja kuvia keittön muutoksesta löytyy täältä.

Valokuvakollaasin teko - No tämä käsiteltiin jo. Se onnistuu helposti PicMonkeylla!

Villa Lumous - Ei mikään tyypillisin hakusana. Villa Lumoushan oli kohde Jyväskylän asuntomessuilla 2014. Lumous pääsi herkkupalojeni listalle, ja voi kyllä, kyllä kelpuuttaisin tuon ihanuuden kodikseni vieläkin.


Tällä kertaa mukana ei ollut mitään toooodella outoa, mutta hauska näitä on lueskella ja itsekin palata vanhoihin postauksiin. Näillä meiningeillä torstaihin.
Mukavaa päivää muruset!


8 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Hakusanat aiheuttava täälläkin välillä repeämisiä. ;)

Kati (Ei ihan vielä) kirjoitti...

Hienoja hakuja :D Itsekin välillä ihmettelen, että millä ihmeen logiikalla blogiini on tupsahdeltu. Tässä ihan hiljattain nauroin jollekin haulle ihan vedet silmissä. Olisi pitänyt laittaa se ylös, kun enää en muista, mikä se oli.

Kiitos muuten vinkistä! Täytyykin käydä lukemassa silmälasienpuhdistusvinkit. Mulla on ollut lasin 8-vuotiaasta saakka eli melkein 30 vuotta. Silti kahdet viimeiset lasit oon saanut ihan pilalle parissa kuukaudessa :O Enkä ole muuttanut toiminnassani mitään. Tulee vaan näillä voimakkuuksilla melko kalliiksi uusia linsseja jatkuvasti.

Annukka kirjoitti...

:D. Paljon mielenkiintoisempia kuin meikäläisen hakusanalistoilla kärjessä nykyään keikkuvat näkkileivän teko-ohjeet..

Laura kirjoitti...

Voi ei, repesin niin tuolle numero kakkoselle ;)! Mun blogin kaikkien aikojen hakusuosikki on "tiukat bikinit miehellä". Siis APUA!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Irina: Pitäs rueta kirjottamaan ylös aina parhaimmistoa :)

Kati: Joo todellakin pitäs laittaa noita huvittavimpia ylös, ei niitä pian taas muista :) Hyvä jos lasienputsausvinkeistä oli apua! Toinen tärkee on kuuman ja höyryjen sekä lämpötilan vaihteluiden välttäminen. Kerran linsseille uunia avatessa kuumat höyryt, niin voi olla linssit siinä.

Laura: Voi apua!! Mullakin on joskus ollu jotain miesten sukkahousut juttua. (ja varmaan tulee lisää nyt kun kirjotin sen tähän...) :D :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ohops, Annukka jäi välistä: Pitääkin tulla tsekkaan sun näkkäri! :)

Hippo hiiri kirjoitti...

Nää on kyllä niin hauskoja. :D Terkkuja sinne!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitosta vaan :) Täytyy uudestaankin listailla näitä hakusanoja joskus jos osuu tosi meheviä kohdalle :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review