05 lokakuuta 2015

Haaste: Ikkunaostoksilla

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.08
"Sulje silmäsi ja mielikuvamatkaile vaatekaappisi eteen. Kuvittele, että sen hyllyiltä löytää _ihan mitä vaan_ ja kokoa itsellesi unelmien syysasu. Miltä se näyttäisi?"

Ihanainen Noora haastoi suunnittelemaan oman unelmien syksyasun. Tällä kertaa ei tarvinnut laskea pennejä, vaan vain mielikuvitus oli rajana oman outfitin suunnittelulle. Hassua kyllä, nettikauppoja pitkän aikaa selailtuani huomasin lopulta tekeväni hyvin tuttuja ja turvallisia valintoja. Minun syksyasustani tuli kyllä hyvinkin omannäköiseni, ilman sen kummempia wow-efektejä :)

Rotsit, saappaat ja pörröhuivit vaan varastosta!
Oikeastikin etsinnässä olisi muhkea ja lämmin harmaa neuletakki ja hiukkasen mua kiinnostaisi tuollaiset kissamaiset uudet rillitkin. Lisäksi huulille tekisi mieli sipaista jotain kunnon pinkkiä tai violettia. Ah, ihanaa syksyn fiilistelyä!

Millainen olisi sinun syksyn unelma-asu?2 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Verkkarit :D.

Ei vaiskaan. Mulla on kyllä mielessä, mitä haluaisin, mutta kaapista löytyy tällä hetkellä kaikkea muuta. Ja ihan l i i k a a. Huoh. Pitäis ensin räjäyttää koko kaappi taivaan tuuliin, että vois edes kuvitella itsensä sen eteen seisomaan ilman, että ahdistuu.

Sun valinnat tosiaankin on ihan sun näköisiä :). Pinkit tumput kävis mullekin.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Joo, samanlainen kaapin räjäytys pitäis tehdä täälläkin!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review