15 elokuuta 2015

What I've been up to

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.17
Huhhuh! Ompahan ollut melkoinen viikko! Ihan hirveesti touhua.
Maanantaina käväisin kuvauttamassa päätäni ja ehdin saada jo tuloksetkin, ei onneksi löytynyt mitään vakavaa.

Tiistaina kävin tilaamassa Ikean lähipisteestä uusia huonekaluja ja iltaa vietin entisten työkavereiden kanssa Amarillossa. Ihanaa ruokaa ja kivaa seuraa, niin parasta!

Keskiviikkoaamuna heräsin ilmoitukseen, että illalla tilaamani huonekalut olivat noudettavissa. Mitä ihmettä! Aika nopeaa!! Ei muuta kuin iskä pikahälytyksellä avuksi kokoamaan. Koko ilta menikin yhtä lipaston runkoa kootessa.

Päivisin hyökkäsin aurinkoon lueskelemaan aina kuin aurinko näyttäytyi. Ihana aurinkoinen elokuu!

250kg ostoksista tulee melkoinen määrä pahvia ja roskaa! Kämppä on kuin pommin jäljiltä.

Yliopiston lopulliset tuloksetkin varmistuivat ja 7.varasija oli se mihin lopulta ylsin. No, ei se mitään, aloittelen perusopintoja avoimen puolella.

Mahtuipa viikkoon niin työhaastattelua, lääkärikäyntiä, markkinoita kuin hiusten raidoittamistakin, ja kokoaminen, se jatkui... ja jatkui... ja jatkui... Kolme päivää konttasin lattialla ruuvaten ja naulaten ja hikoillen. Eilen jalat oli jo niin jumissa, että olin aika varma etten pysty liikkumaan enää ikinä. Ei tuo lattian tasalla työskentely ja kyykistely ole ikääntyvän ihmisen hommaa, ei.

Eilen illalla täällä alkoi näyttää jo paremmalta. Isoimmat huonekalut koottu (kokosimpa muuten yhden työpöydän ihan kokonaan itsekin ilman apua!), nyt pieniä porailuhommia, hyllyjä seinään ja entisten ruuvinreikien paklailuja, maalausta, vielä loppujen tilattujen huonekalujen odottelua ja sitten siivoushommaa. Kyllä tää tästä! Projekti vähän levisi käsiin ja nyt olkkari on saamassa kokonaan uuden ilmeen. Samalla jokaiseen muuhunkin huoneeseen on tulossa jotain uutta!

En ehkä malta odottaa, että pääsen esittelemään teille valmista kotia! Tulossa siis erittäin runsaasti sisustuspostauksia. Ensi viikolla paljastan miltä näyttää vuosia suunniteltu, ja vihdoin toteutettu DIY sängynpääty. Voin kertoa että se on I-HA-NA <3

13 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Kylläpäs on tutun näköinen masiina eka kuvassa. Tuollaisen kanssa itse touhuilen viisi päivää viikossa. Onneksi sait hyvät vastaukset ♡

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Aijaa!! :)
Joo tulokset oli hyvät, migreeniasia tosin ei liikahtanut yhtään parempaan suuntaan. Joutunen menemään yksityiselle :/

Tiia K kirjoitti...

Onpahan ollut vauhtia. Onneksi ei vakavaa, mutta toivottavasti migreeniin saisit helpotusta, migreeni kun kaataa pahimmassa tapauksessa toimintakyvyttömäksi...

Onko niin että ei toiveita tuon 7 varasijan nousemisesta...

Kivaa viikonloppua!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

OMT-fyssarin käynnit on onneksi vähän helpottaneet migreenitilannetta. Tietääpähän nyt ettei päässä kasva mitään ylimääräistä, kattoo sitten syksymmällä meneekö neurolle vai mitä.
Joo, tuo 7.sija oli nyt lopullinen, 12.pv jälkeen ei ketään valita enää varasijalta.
Ihanaista viikkistä sinnekin <3

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Tsemppiä Tiia! Ehkä huomennakin nähdään design torin merkeissä :)

tunne tilat kirjoitti...

Onpa hyvä, että pää on kunnossa ☺️ Täällä on kanssa kasattu ja kasattu ja vielä kerran kasattu... Ihmeen aikaa vievää hommaa

Sanna kirjoitti...

Hyvin sää vedät!! Eikös tuo varasija vähän parantunutkin lopulta? ☺

Nanni kirjoitti...

Toi migreeni tuntuu olevan todella arkea haittaava vaiva. Toivottavasti saat siihen pian apua. Itse taistelen jatkuvista mahakivuista.

Jonna H. kirjoitti...

Onpa ollut hommaa. Tuo parvekkeelle aurinkoon lukemaan ryntäily kuulostaa niin tutulta, onneksi elokuussa on päässyt sitä harrastamaan. :) Jään jännityksellä oottamaan kuvia kodista. :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Henna: Ilmottele! :)

tunne tilat: No kunnossa ja kunnossa :D Vähän viiiraaaa vaan :D

Sanna: No joo ja ei, ensin oli varasija 11, sit tipuin kokonaan varasijoilta ja sit tuli tuo 7. Aika paljon eli tilanne :)

Nanni: Todellakin! Tsempit sinne masun kanssa, täällä käyty sitä(kin) taistelua jostain 90-luvun loppupuolelta saakka...

Jonna H: Aivan ihana ilma oli tänäänkin; ripeesti vaan bikinit päälle, Sookie-kirja kainaloon ja partsille :)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Onneksi kaikki oli hyvin <3

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Huh, onneksi tyli hyviä testituloksia. ja hei varasija on kuitenkin sein jo merkki että olet pärjännyt verrattaen oikein hyvin. Ens vuonna sitten avoimen voimin sisälle :)!
Mä sain aikoinani migreenin kuriin vyöhyketerapialla, ootko jo kokeillut kaikki maholliset poppaskosntit ja muut?

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

S: Niimpä. Pitäisi päästä vaan kuitenkin neurologille, kyllä tää migreeni on sitä luokkaa ettei yksin pärjää ja moni juttu huolestuttaa vielä vaikka tt-kuva olikin ok.

Anselmi: Jep, ens vuonna uuta yritystä putkeen.
Joo, kyllä tän migreenin kanssa rupee olemaan kaikki poppakonstit kokeiltu kun ikäni oon sairastanu. Lähinnä huolestuttaa tää taudinkuvan muuttuminen (aurallisesta aurattomaksi) ja kohtausten tiheys ja pitkäkestoisuus, sekä säryn kovuus ja ettei mikään lääke auta. Tartteisin uuden estolääkkeen jota yleislääkäri ei voi määrätä. Jostain kumman syystä tk-lekuri ei vaan mulle voinut kirjottaa lähetettä neurolle. Pakko mennä yksityiselle jos hoitoa haluaa. Tk-lekuri vaan taputti mua olkapäälle ja sanoi et toivottavasti kaikki selviää. Jep jep!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review