Nyt on entistä helpompaa löytää uutta luettavaa! Indiedays-portaali on tänään kokenut uudistuksen ja mielenkiintoisen luettavan löytäminen on tehty entistä helpommaksi. 
Indiedaysin alta löytyy nyt kaksi portaalia; 
Indiedays Styles & Trends -portaalissa pääset seuraamaan nuorten, rohkeiden bloggaajien värikästä elämää ja tyylin kehittymistä, saat vinkkejä treeneihin, päivän asuun ja meikkiin sekä luet blogimaailman uusimmista trendeistä ja ilmiöistä.

Indiedays Living & Lifestyle -sivustolla jaetaan laatutietoisten ja perheellisten naisten arkea ja juhlaa, sisustetaan ja herkutellaan, annetaan tyylivinkkejä, puhutaan kauneudesta ja hyvinvoinnista sekä nautitaan perhe-elämästä.

Uusien portaalien avulla sinun on entistä helpompi löytää juuri sinua kiinnostavaa luettavaa sekä vinkkejä pukeutumiseen, kauneuteen ja hyvinvointiin, sekä inspiraatiota ruoanlaittoon, sisustukseen ja elämästä nauttimiseen.


Uutta ovat myös teemaportaalit, jotka keskittyvät muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin, ruokaan, sisustukseen ja oman elämän tapahtumiin.

Lookbook.fi on muodin teemaportaali, josta löydät uusimmat trendit ja bloggaajien vinkit vaatekaapin täydentämiseen.

Beautybox.fi on kauneuden teemaportaali, joka kertoo kauden meikki- ja hiustyylit tuotevinkkeineen ja tutoriaaleineen.

Foodlover.fi on ruuan teemaportaali, joka tulee apuun kun tarvitset ideoita ja ohjeet herkulliseen ateriaan.

Livingspace.fi on sisustuksen teemaportaali, joka sukeltaa kodin ja sisustamisen upeaan maailmaan.

Motivation.fi on hyvinvoinnin teemaportaali ja kiinnostava uutuus terveellisten elämäntapojen ystävälle. Sivustolla bloggaajat jakavat omat kokemuksensa ja vinkit treenaamiseen ja hyvinvointiin.

Lifie.fi on oman elämän tapahtumat yhteen kokoava teemaportaali, joka tarjoaa hengähdystauon arjen keskelle. Seuraa bloggaajien elämän kiemuroita ja jaa heidän kanssaan niin ilot kuin surut.


Minusta näytti heti ensisilmäyksellä erittäin hyvältä ja selkeältä. Heti löytyi uutta luettavaakin :)
Mitäs tykkäätte uudistuksesta?