02 elokuuta 2015

11 kysymystä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.45

Sain jo iät ja ajat sitten 11 kysymyksen haasteen Jutalta Projekti Verkaranta -blogista. Nyt puretaan taas luonnoksista kertyneitä haasteita ja tässä vastauksia Jutan kinkkisiin kysymyksiin!

1. Kolme suosikkiblogiani
Apua, vaikea valinta, on niiiin monta hyvää, mutta päädyin valitsemaan Karkkipäivän, All I ever wanted is heren, ja MouMoun. Nämä ovat suosikkeja jo pitkän ajan takaa ja nämä ihanat tyypit saavat mut aina hyvälle mielelle :)

2. Viimeisin kirja, jonka luit
Viimeksi lopettelin Agatha Christien Poirot-seikkailun Neljä suurta.

3. Mitä aiot tehdä isona
Kirjoittaa! Unelmani olisi tehdä päivätyötä esimerkiksi markkinoinnillisen kirjoittamisen parissa ja lisäksi haluaisin kirjoittaa myös lasten ja nuorten kirjoja.

4. Minkä neuvon antaisit itsellesi, jos palaisit ajassa taaksepäin ja tapaisit itsesi 17-vuotiaana
Ai kamala, luin ensin, että 'tappaisit itsesi 17-vuotiaana', no onneksi en sentään... Niin, varmasti sanoisin 17-vuotiaalle Tiialle, että kyllä kaikki järjestyy vielä, jaksa uskoa siihen, vaikkei se juuri nyt siltä tunnukaan. Elämä kantaa.

5. Kuka henkilö inspiroi sinua ja miksi
Kaikki luovat ja taiteelliset ihmiset. Ihailen sitä, että ihmisellä on ideoita ja visioita, ja hän osaa vieläpä toteuttaa ne! Itseltä puuttuu vuoroin jompi kumpi taito.

6. Unelmien matkakohde
Juuri nyt unelmoin Italiasta, jostain suht pienestä romanttisesta kylästä. New York taitaa kuitenkin olla sellainen ikuisuusunelma <3

7. Mitä muuttaisit kotimaan politiikassa tällä hetkellä
Mä en tajua mitään politiikasta. Mutta itse oltuani pitkiä aikoja työtön ja rahaton toivoisin parannusta meidän heikkotuloisten ja opiskelijoiden elämään. Pointtina, että josko huolehdittaisiin omasta porukasta ensin ja sitten mietittäisiin että mihin muualle sitä rahaa syydetään.

8. Parhaat vinkit millä näyttää hyvältä
Hyvä, terve itsetunto, hyvä ryhti ja oikeankokoiset ja -malliset alusvaatteet.
9. Miten flirttailet
En mä flirttaile! :) No kai sitten olemalla oma hölömö itseni :D

10. Kolme paikkaa kotikaupungissasi, jotka haluaisit näyttää vierailijoillesi
Jyväskylän satama ja siellä Rhea ja Gaia laivat, Naissaari Vaajakoskella ja sitten vaikkapa joku ihanista ravintoloista kuten Figaro tai Harmooni. Tietysti esimerkiksi näin rallien aikaan kävelykadulla keskustassa on tosi kansainvälinen tunnelma.

11. Tärkein esineesi
Pakko sanoa puhelin. Se taitaa pian kasvaa käteen kiinni...

Tämäpä oli kiva haaste, kiitos Jutta! 
Nappaa sinäkin haaste itsellesi jos haluat! :)
9 kommenttia:

Nanni kirjoitti...

Itse olen myös politiikassa aivan uuno mutta samaa itsekin ajaisin. Eli heikkotuloisten arkeen saisi tehdä suurta muutosta. Juuri Helsingissä käyneenä huomasin jo siellä ihmisten valtavan tuloeron.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Totta. Tuntuu et moni juttu on ihan päälaellaan :P

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Näitä on kiva lukea! Ja jostain syystä mulle tuli kummallinen halu päästä käymään Jyväskylässä ja treffata sut. :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ei muuta ku tänne vaan siis, anytime! <3

Laura kirjoitti...

Kivoja vastauksia :) Minä olen Jyväskylästä kotoisin ja pakko myöntää, etten ole käynyt Naissaaressa koskaan. Voihan nolous! Ehkäpä ensi kerralla, kun menen moikkaamaan vanhempiani :)

Jenni / Juhlahuuma kirjoitti...

Oi että rallit!!! Niissä on kyllä niin oma fiiliksensä!! Tulipa ikävä siihen tunnelmaan!! :) Ja mun täytyy kans myöntää etten koskaan ole käynyt Naissaaressa, vaikka paljon oon kuullutkin. Yksi paikka taas listalle! :) Ai, että nyt tuli ihan Jkylä kaipuu ♥ ♥

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Laura: Ai säkin olet täältä päin! Naissaaressa kannattaa ihmeessä pysähtyä kahvilla. Juttua Naissaaresta tulossa muuten ensi viikolla blogiin :)

Jenni: Naissaari on kyllä ihana. Ihan luvattoman vähän on itekin tullut käytyä, vaikka tässä vieressä olen ikäni asunut. Viime kesänä oikeastaan eka kerran sitten teinivuosien kävin kiertämässä saaren ympäri. Suosittelen pistäytymään :)

Jutta// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Mahtavaa, että vielä muistit tämän :) Nappasin tuolta yhden blogivinkinkin mukaani, kiitos!!! Ja niin oli mukava lukea sun vastauksia, iso kiitos kun vastasit <3 Ja mukavaa viikonlopun odotusta!

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ihana Jutta <3 Kivaa loppuviikkoa sinnekin! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review