07 heinäkuuta 2015

Loppunut kosmetiikka, kesäkuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 21.20
Kesäkuun loppuneiden tuotteiden saldo: 0. Hämmentävää!
Jostain syystä yksikään puteli ei tyhjentynyt, mutta suursiivouksen (joka muuten edelleen(!!) on kesken!) yhteydessä kaapeista väheni tuotteita reilustikin.

Ensimmäisen pussukallisen vielä käyttökelpoisia tuotteita vein äitin ja siskon jaettavaksi. Nämä ovat syystä tai toisesta jääneet käyttämättä ja saivat nyt uudet kodit.

Nopean 'haista ja tarkista rakenne' -testin jälkeen seuraavat tuotteet saivat roskistuomion. No7:n naamio, tuo kermavaahtomainen oli kyllä melkoisen ihana tuote, harmillisen vähän aikaa vaan säilyi hyvänä.

Jostakin meikkilaatikon perältä löytyi myös kasa vanhoja kyniä. Esimerkiksi tuo tumman violetti huultenrajauskynä on kaiketi ajalta kun olin juuri saavuttanut täysi-ikäisyyden, silloin 90- luvullahan kun nuo hiukan tummemmat huulipunat oli in... jestas.

Nuo kynät (toivottavasti) olivat vanhimmat meikkituotteet mitä kaapeista löytyy. Järkyttävää mitä löytöjä sitä tekeekään kun kunnolla siivoaa...
Löytyykö sinulta luurankoja tosi vanhoja jemmauksia kaapista? Mikä on vanhin kosmetiikkatuotteesi?
3 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Jotkut tuotteet menee tosiaan yllättävän nopeasti huonoksi, vaikka niissä olisi pumppupullo kuten tuossa naamiossa. Jännä tuo Garnierin pakkaus, multa on mennyt tuollainen tuote ihan ohi.

Tiia K kirjoitti...

Hih mitä aarteita, ei kyllä enää löydy koska olen noita siivoskellut, mutta kyllähän sitä kaikkea kummallista aina ajoittain löytyy. :) Miltei nostalgiafiilis tulee tuollaisista vanhoista aarteista. ;)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Jonna H: Mikä Garnierin pakkaus? Katoin ja katoin mut ei pitäis olla Garnieria. Noi Sun + tuotteet on Avonin varmaan yli 5v vanhoja, jos niitä meinasit??

Tiia: No niimpä, täällä on meneillään suursiivous, mut ihan oikeasti täytyis tehdä suurSUURsiivous että kaikki vanha paska saataisiin ulos :P Blaaaah!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review