20 heinäkuuta 2015

Kesämusahurahdus

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.43

Miksikö en ehdi bloggaamaan? No kun istun tässä teetä juoden ja värittelen uutta värityskirjaani popittaen täysillä tänään bongaamaani uutta artistia Auroraa. No joo, onhan tässä (paljon!)kaikkea muutakin meneillään, mutta otin vaarin Mariannen vinkistä viime postaukseen ja olen tehnyt niitä asioita mitkä tuntuvat hyviltä. Just nyt etsin mielenrauhaa ja stressin helpotusta värittämisestä ja hyvästä musasta. Ja kuinka hyvä tämä Aurora onkaan, just ihanan letkeetä kesämusiikkia. Kuunnelkaas vaikka!Koko levy löytyy spotifysta. Ei todellakaan sitä tyypillisintä meikäläisen lempparimusaa, mutta jotenkin nyt auringonpaiste ja tämä, ai että! Saatampa ottaa lasin viiniäkin vielä fiilistelyyn.
Just because I can!
4 kommenttia:

Laura - Heinässä Heiluvassa kirjoitti...

Just niin hyvä kun osaat ottaa omaa aikaa! Se on tosi tärkeää. Ja tuo värittäminen kuulostaa super terapeuttiselta. Olispa itsellä aikaa tehdä samaa <3

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Värityskirjat on PARHAUTTA! ♥__♥

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Ihanaa, että oot löytäny värityksen mielenrauhan. Mulla vaan pää kuhisee ideoita värityskuviin, mutta kiirettä pukkaa hirmusti. Aurora on mulle tuttu kun kuuntelen paljon Suomipopin aamulypsyä, jossa sitä soitellaan usein :).

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Laura: Värittäminen on aika iisi harrastus ja helppo lopettaa kesken ja jatkaa taas kun ehtii, suosittelen kokeilemaan :)

Noora: Niiiin on!! <3

Anselmi: Hitsit kun en ehtinyt Harjun Paperiin, siellä varmaan olisi ollut niitä teidän kirjoja! Aion sellaisen hommata vielä ainakin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review