09 kesäkuuta 2015

Loppunut kosmetiikka, toukokuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.42
Ennätyksellinen saalis toukokuulta, peräti 7 loppunutta tuotetta! Ja hauskasti koko ryhmä onkin melkoisia HG-tuotteita, ja kaikissa hinta-laatusuhde on todellakin kohdillaan. Näille kaikille suositukset, isot peukut ja sydämiä <3

I love... Coconut & Cream vartalovoi oli ihanan kosteuttava, pärjäsin tällä jopa talven! Tuoksusta nyt puhumattakaan! Nam! Yleensä kookos on ehkä enemmän kesätuoksu, mutta kookos ja kerma yhdessä oli kiva tuoksu talveenkin.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti!

Adidas Intensive Ultra Dry on ihan ehdoton lempparidödöni tällä hetkellä. Toimii, ja tykkään tuoksusta tosi, tosi paljon!
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja olen ostanutkin :)

Fudgen Clean Blonde on sitten aivan voittamaton hopeashampoo! Tätä en voi edes tarpeeksi ylistää; mutta tämä nyt vaan oikeasti toimii taittaen keltaisuuden vaaleasta tukasta! Ja erona kaikkiin muihin elämäni aikana käyttämiini hopeatuotteisiin on myös muita parempi tuoksu, Fudge tuoksuu pehmeästi toffeelle, kun taas kaikki muut jollekin kumman tunkkaiselle kemikaalille.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti, ikuisesti <3

Nivean Gentle eye make-up removerin otin kokeiluun taannoin ihmeteltyäni Lorealin vastaavan putsarin hinnan tuplaantumista. Olin pitkään jämähtänyt käyttämään lorkkua, mutta tämä puolet edullisempi Nivea hoiti hommansa vallan mainiosti. 
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja ehdinkin jo hamstrata tätä Tokmannin alesta 4€/2kpl, se on kuulkaa edullista se!

Klippoteketin oranssi lakka on niin ikään aina käytössä. Ei liian voimakas tuoksu, pitää hyvin, mutta on helppo harjata pois.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Max Factorin 2000 Calorie-ripsiväri on myös näillä listoilla nähty useaan otteeseen, ihan lemppari sekin. Siro harja joka tekee siistiä jälkeä ja massa jota on helppo kerrostaa. Love it <3
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, tosin ylppäreihin jouduin ostamaan varuilta tästä vedenkestävän version.

Lumene Natural Coden Eye Dramatizer Liquid Eyeliner on tussirajauksen aatelia, puhdasta rakkautta. Kun vielä joku vuosi sitten tuhrasin ryppyisiä silmiäni kajalilla ajatellen etten ikinä osaisi käyttää nestemäistä/tussirajausta, minulle ja silmilleni aukeni ihan uusi maailma siirryttyäni tämän käyttäjäksi.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin!


Löytyikös tästä lemppariryhmästä sinun suosikkeja? 
Tai heräsikö kiinnostus johonkin tuotteeseen?5 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Mmm, toffeelle tuoksuva hopeashampoo kuulostaa kyllä sellaiselta, että sitä on lähes pakko testata! Mistä tuota Fudgea saa?

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Ehdottomasti kannattaa kokeilla. Jyväskylässä ainakin kampaamokauppa Rödissä oon nähny ja joissain muissakin kampaamoissa. Ite tilaan Feeluniquesta, on halvempi siellä :)

Tiia K kirjoitti...

Ooh toffeen tuoksuinen hopeasampoo kiinnostaa! <3

maisamiisa kirjoitti...

Olenkin odotellut koska sulta tuo Nivea loppuu ja siitä kokemuksia, mulla kans Loreal käytössä mutta jo viimeeksi meinasin jättää hintansa vuoksi kauppaan. Ja ens kerralla jätänkin, ja ostan tuon Nivean :) Myös tuo klippoteketin hiuslakka taitaa ens kerralla päätyä ostoskoriin entisen överikalliin sijasta.. Halpojen hintojen puolesta! ♥

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Tiia K: Se todellakin kannattaa kokeilla. Melkein voisi sanoa että muiden merkkejen hopeashampoista ei voi puhua samana päivänäkään :)

maisamiisa: Maisamiisa, my man! Halpojen hintojen puolesta, todellakin! ♥ Testaa se Nivea ihmeessä ja Klippoteket myös, sitä saa usein Sokkarin alesta!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review