12 kesäkuuta 2015

Every 3 years

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.41

Mietin tuossa, että siitä taitaa olla kolme vuotta kun viimeksi ehdin tekemään tässä kämpässä oikein perusteellisen siivouksen. Siis sellaisen joka käsittää ihan joka hemmetin kaapin, hyllyn ja nurkan. Nyt olen aloitellut projektia pikkuhiljaa, ensin innosta puhkuen, mutta hyvin nopeasti turhautuen. Tavaraa on LIIAN paljon! Miksi kaikki pitää säästää?? Ensimmäisenä luovuin Cosmopolitan-vuosikerroista joita olin kaapeissa hillonnut, eräs tyttö haki vuodet 1999-2012 mukaansa onnellisena kesälukemisesta. Niin ikään uuden kodin saivat jemmatut kuntolehdet kuin sisustuslehdetkin. Facebookin roskalava-ryhmän kautta uuteen kotiin pääsi myös kasa kenkiä. Ihanan vapauttava tunne päästä eroon tavarasta!

Vaikka siivousprojekti eteneekin hitaanlaisesti, on aina mahtava tunne kun saa yhdenkin kohteen kuosiin. Tuon meikkilaatikonkin avaaminen tuntui tänä aamuna huomattavasti kivemmalta kun purkit ja pensselit olivat järjestyksessä siististi.


Projektina täällä on myös vedenjuonti. Jälleen kerran tätä harjoitellaan...
Ostin jokin aika sitten tuon lasisen pullon motivoimaan vedenjuontiani, ja kyllähän se aina välillä toimiikin. Välillä sen sijaan huomaan syventyneeni kaappien kollaamiseen sellaisella intensiteetillä etten ole tunteihin tajunnut mitään mitä ympärilläni tapahtuu :) Pikkuhiljaa tätäkin...

Mitäpä teidän viikkoon on kuulunut?


4 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Tavaroista eroon pääseminen on parasta ikinä! Multa on nyt lähtenyt melkein puolet kamoista veke taas vaihteeksi ja se on vaan niin perkeleen ihanaa :D Harmi vaan, että sitten on kavereita ja siskoja, jotka antavat ilmatteeks lisää tavaroita ja vaatteita, ettei oikein edes huomaa tavaroiden häviämistä :P Miinuksen puolella kuitenkin oon.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Mä oon kyllä uskomaton helvetin hamsteri tän tavaran kanssa. Miespuolinen pyöritteli eilen silmiään kattoessaan mun liinavaatekaappeja, mihin ihminen tarttee 20 lakanat??! En osannut vastata :P

Tiia K kirjoitti...

Täälläkin täytyy harjoitella veden juontia. Siinä on meikit siistissä järjestyksessä, täytyypä ottaa mallia. :)

Caroline Compton katosi yhtä liukkaasti kuin tulikin, voi suru miten lyhyt tähdenlento. ;)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Tiia K: Miten se vedenjuonti onkin niiiin vaikeaa??!
Carolinella kyllä jotain outoa tossa hommassa. Kävin lukeen kommentteja, niin on tehnyt tota muillekin.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review