13 huhtikuuta 2015

Loppunut kosmetiikka, maaliskuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.30
No morjensta vaan, mennään huhtikuun puoliväliä kun meikäläinen ehtii esittelemään edelliskuun loppuneet tuotteet... Vähän kiirettä on pitänyt!

Asiaan siis nopeasti: Vakiomäärä, neljä loppunutta tuotetta maaliskuulle.

Ensimmäisenä KC Professionalin Color Mask Silver -hoitoaine. Ihan ok hoitsikka, mutta keltaisuutta taittavaa, saati hopeista efektiä en kyllä onnistunut tämän ansiosta näkemään.
Ostaisinko uudestaan: Enpä taitaisi ostaa. Jos jostain saisin, voisin kyllä käyttää.

I love... Rasberry & Blackberry käsisaippua sen sijaan oli aivan ihana uusi tuttavuus. Tämän tuoksu oli jotain niiiiiin syötävän hyvää. Jos sarjan mango & papaya body butter on jumalaista, ei kyllä tämä tuoksu kauaksi kakkossijalla jää. Jokainen meillä käsiään pessyt vieraskin on maininnut saippuan lumoavasta tuoksusta. Suosittelen ehdottomasti jos tykkäät melko voimakkaasti tuoksuvista käsisaippuoista.
Ostaisinko uudestaan: Ehdottomasti, ja aion seuraavaksi ostaakin!

Rainbow Rose & Shine huulivoidehan on tuttu näky mun loppuneiden listalla. Kestosuosikki, jota en muuhun vaihda! Näitä on aina kaksi avattuna; toinen käsilaukussa ja toinen kotona. Huulirasva-addiktin painajainenhan on se, että poistuu kotoa vahingossa ilman huulirasvaa :)
Ostaisinko uudestaan: Kyllä ja olen ostanutkin.

Pepsodent Xylitol hammastahna on niin ikään suosikkini. Raikas mutta sopivan mieto maku astmaatikolle, (tiesittekös muuten että hampaidenpesun yhteydessä saatu astmakohtaus on aika yleistä?) minä en ainakaan kärsi käyttää kovin voimakkaita tahnoja ja myös tosi raikkaat pastillit ja voimakkaan makuiset purkat on nou nou.
Ostaisinko uudestaan: Kyllä, ja olen ostanutkin.

Loppuneiden raportissa on nyt parin kuukauden ajan ollut tuotteissa "Ostaisinko uudestaan" -maininta. Mitäs tykkäätte, onko tuosta hyötyä vai ei?7 kommenttia:

Satu // XL Elämää kirjoitti...

Vihreä pepsodent on täällä se ikisuosikki!

Annukka kirjoitti...

Mielenkiintoinen tieto toi astmakohtaus hampaidenpesun yhteydessä. Mua nimittäin alkaa jotkut fluorihammastahnat ihan hirveesti ahdistaa pestessä ja oon aatellutkin, että voikohan fluorille olla allerginen. Eli en siis ihan harhaluuloinen oo ollut, koska jonkun sortin astmaa mulla on.

PS. Kirjoittelin eilen blogiin PH-dieetistä, jonka aloitin viikko sitten. Jos sua huvittaa lukea tai muuten vaan kuukkeloida aihetta, niin se on sellanen, josta voi olla apua nivelsairauksiin..

Jonna H. kirjoitti...

Toi Silver Color Mask on ok, mutta se Pearl on musta parempi taittamaan. Silti mikään ei voita Fudgen Clean Blonde on ehdottomasti tehokkain keltaisuuden poistaja. :) Ehdottomasti pidät noi ostaisitko uudestaan kommentit. :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mä en kestä liian voimakkaita hammastahnoja ja kaikenlaisia pastilleja (minttu, mentoli yms.) välttelen. En tykkää kun suussa on kuin olisi "kylmässä vuoristoilmassa". :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Satu: Mun suosikki oli aikoinaan sellanen turkoosi Pepsodent, aika makean makuinen. Lieneeköhän sitä ollenkaan enää olemassa :)

Annukka: Mä kävin aikoinaan jonkun lääkärin astmaluennolla, ja siellä tutkailtiin tilastoja astmakohtausten esiintymistilanteista, siitä kävi selkeesti ilmi toi hampaidenpesun yhteys.
Mäpäs tuun vilkaisemaan PH-dieetti juttuja heti! :)

Jonna: Joo mullakin Fudgen shampoo käytössä ja taidan tilata hoitoaineenkin siihen, aivan ihana <3 Yes, kiva kuulla et ostaisinko uudestaan -kommentit on hyödylliset!

Irina: Joo, eilen viimeksi oikein huvitti joku "jään raikas" -mainos :) Ei mulle kiitos!

Tiia K kirjoitti...

Äänestetty ja kovasti kiitoksia äänestä itämaiseen kasvispataan <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Kiitosta kiitosta kaima! <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review