19 helmikuuta 2015

#TBT: Pienen pieni kuvahaaste

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 23.16
Bongasin tänään Reetan blogista hauskan kuvahaasteen. 
”Avaa tietokoneesi kuvatiedostot. Valitse kansioista järjestyksessään viides. Avaa se. Valitse kansion viides kuva ja kerro tarina sen takaa.”

HYI! Huudahdin ääneen avattuani viidennen kansioni viidennen kuvan. Note to self: Älä ikinä kuvaa ihoasi läheltä päivänvalossa, äläkä ainakaan julkaise kuvaa kaiken kansan nähtäväksi. No mutta tässäpä se kuitenkin on.

Kuva on kesäkuulta 2012, jolloin olin vielä mustahiuksinen tyttö. Muistan tilanteen hyvin, olin juuri tullut solariumista ja saanut päähäni ostaa kunnon punaisen huulipunan. Sellaisen löysinkin ja kotiin tultuani mallailin ihanaa sävyä parvekkeella ja nappasin muutaman kuvan nähdäkseni miltä se näyttää päivänvalossa.

Tässä kuvassa on montakin huomionarvoista seikkaa. Ja ei, huomiota ei kannata kiinnittää tuohon hikiseen ja punoittavaan, meikittömään ihooni. Niin ikään huomio kannattaa pitää poissa huulista, joihin puna on vetäisty kokeilumielessä ilman rajauksia ja näyttää jäätävältä. Huomiota ei myöskään kannata kiinnittää tuohon nuoruudessa vinoksi kaaduttuun nenään.

Huomionarvoista sen sijaan on se, miten vielä kolme vuotta sitten tämä mun kasvojen maksaläiskätilanne oli hallussa! Kuvassa eletään kesäkuuta ja poskilla on vain tuollaista hentoista, pisamaa muistuttavaa pilkkua. Nykyisinhän läiskät eivät ole hävinneet enää edes talven ajaksi. Kummassakin poskessa on iso, useiden senttien kokoinen laikku, joka vain tummenee kesän kuluessa, vaikka naamalla olisi koko ajan 50 suojakertoimen voide. Olen tuomittu kulkemaan toisessa poskessani musta neliö ja toisessa musta kolmio. Kaunista.

Huomionarvoista on myöskin se, miten kivalta tuo huulipuna näyttääkään! Miksiköhän en ole useammin käyttänyt sitä? Täytyykin joskus tehdä postausta erikseen huulien meikkaamisesta, jospa saisin vinkkejäkin tuon vaikean alahuulen meikkaamiseen. Samoten taidan paneutua tähän maksaläiskäaiheeseenkin omassa postauksessaan. Karsea kuva, mutta saimpa hyviä postausideoita :)

Millainen otos on sinun 5.valokuvakansion 5.kuva?8 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Hauska (ja pelottava..) haaste :). Piti oikein käydä katsomassa, mitä itseltä olis vastaavasta kansiosta viidennen kuvan kohdalta löytynyt, mutta oli niinkin tylsä kuin aurinkoisen terassin pöydällä auki oleva sisustuslehti. Ei huomioarvoa :)

Maksaläiskät on mälsiä. Itse uskottelin itselleni pitkään, että ne on vaan pisamia, mutta kosmetologi palautti maan pinnalle sanomalla, että nyt kannattaa viimeistään alkaa suojata iho kunnolla, ettei tule enempää noita maksaläiskiä.. Siinähän sitten ovat sulassa sovussa couperosan kanssa :)

Jonna H. kirjoitti...

Pöh, sun iho näyttää ihanan sileältä tuossa kuvassa, toki pientä punoitusta, mutta kelläpä ei. Huulipunakin on nätin väristä. <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Annukka: Joo sama täällä, noi näytti pitkään pisamilta mutta kun alkoivat muuttua mustaksi ja kerääntyivät tollasiin isoihin läntteihin vasta tajusin mistä on kysymys. Tätä tää ikä tuo :/

Jonna H: Kiitos ihana <3 Pitäisikin muistaa käyttää huulipunaa enemmän :)

Reetta Ekström kirjoitti...

Heiii, eihän tää oo yhtään mikään kammoke kuva!! Niin UPEA toi huulipuna! Kaiva ihmeessä takaisin käyttöön. <3

Tiia K kirjoitti...

Tuo Ruotsimuki on niin, niin ihana, että pakko saada! Ja kai siitä tekee sitten himottavan siksikin, että sitä ei nyt ihan normikaupasta käydä nappaisemassa.

Iloista viikonloppua. :)

Iina / Bebe au Lait kirjoitti...

Sama kuvaus"virhe" tehty täälläkin. No, niistä oppii! :D

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Ei tämä kuva nyt niin kamala ole kuin annoit ymmärtää! :) Mäkin halusin tehdä heti haasteen kun näin sen Nooran blogissa, mutta kuva oli lapsen naamasta. Ehkä avaan siis jo säilötyt 10 vuoden takaiset albumit ja otan sieltä jonkun. :) Niin ja synttäreiden kunniaksi arvontaa ja muisteloita, ne on parhaita! Kivaa keskiviikkoa Tiia! <3

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Reetta: Toi huulipuna kyllä on ihana, pitää harjotella useammin käyttämään :)

Tiia: Se muki ON ihana! Ihanaa loppuviikkoa! :)

Iina: Tai sitten ei, kun suunnittelen jo seuraavaa ihodokumentointia maksaläiskien tiimoilta :D

Katja: Joo kyllä tuo aika karsee tuo kuva on :) Kaivahan säkin joku yllärikuva kehiin! Jep, synttäreitten kunniaksi on tulossa arvontaa ja paljastuksia :) Ihanaa keskiviikkoa! <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review