09 helmikuuta 2015

Loppunut kosmetiikka, tammikuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 9.08

Tammikuun saldo: vain kaksi loppunutta tuotetta. Tai oikestaan niistäkin vain Klippoteketin (lemppari)kuivashampoo on oikeasti loppunut tuote. 

Nivean rajauskynä osui käteeni sattumalta eräänä aamuna ja lensi oitis roskiin. Tämä oli ihan lempparikynä aikoinaan, kynän ostoajankohta kuitenkin sijoittuu jonnekin aikaan ennen kuin rupesin käyttämään tussirajausta. Miksiköhän ihmeessä olen tämän vuosia vanhan kynän säilyttänyt? Pahan päivän varalleko? Aika vaikea kuvitella millainen hätä olisi silloin kun päätyisin vetämään silmiini jotain vuosia vanhaa meikkiä :) Täytynee joku päivä vähän käydä läpi tuota meikkilaatikkoa, mitähän lie muitakin pommeja siellä muhii!

Löytyykö sinun meikeistäsi kyseenalaisia aarteita?7 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Mulla on joitain puolikäyttösiä tuotteita tuolla, lähinnä ihonhoitotuotteita. Olen miettinyt juurikin tuota, että jos tuote on avattu esimerkiksi viime keväänä tai jopa aiemmin eikä vieläkään pysty sanomaan, ehtiikö sitä käyttämään edes tämän vuoden puolella niin kantsiiko edes säilyttää... laittaisi vaan kaikki sellaiset tuotteet, joiden avaamisesta on kauan niin yhteen nippuun ja huspoisroskikseen. :)

Annika /Karkkipurkki kirjoitti...

Mä kävin ihan hiljattain meikkejä läpi, ja nakkasin surutta roskiin vanhat ja käyttämättä jääneet meikit. Vasta seuraavana päivänä huomasin, että heitin roskiin vahingossa myös käytössä olevan aurinkopuuterinkin… :D Täytyisi siis käydä pian kaupoilla uutta katsomassa ;)

Jonna H. kirjoitti...

Varmasti löytyy omien meikkien joukosta kyseenalaisia aarteita. :D Mutta säilytän niitä tunnesyistä, käyttöön en ole enää ottamassa. :D

Satu // XL Elämää kirjoitti...

Mulla oli vaikka mitä meikkejä tallessa kunnes heitin vuosi sitten kaiki vanhat roskiin ja sen jlkeen olen tasaisen inventaarn tehnyt. Pysyy itsekin kärryillä siitä mitä ihanuuksia on olemassa :)

Satu kirjoitti...

Varmasti löytyy meikkikätköistä kyseenalaisia aarteita :D Olen kyllä pyrkinyt sitä säännöllisesti putsailemaan vanhentuineista meikeistä, mutta pakko tunnustaa, etten muista milloin olen viimeksi muistanut siivoilla. Pitääpäs laittaa muistutus itselle ja hoitaa asia kuntoon pikimmiten :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Irina: Mä oisin liian pihi heittämään pois, sit kun vasta on TODELLA varma et tuotetta ei voi käyttää raaskin heittää pois. Tosin silmämeikkien kohdalla roskis kutsuu nopeammin. :)

Annika: Hupsista! :) Ei muuta kuin uutta etsimään siis :)

Jonna H: Mulla ei onneksi ole meikeissä tunnearvosyistä säilytettäviä yksilöitä, mutta muissa tavaroissa kyllä senkin edestä! :)

Satu: Mä tein ison inventaarion pari vuotta sitten kun laskin kosmetiikkani ja silloin karsin rankalla kädellä, mutta vaikuttaa kyllä siltä että pitäisi taas siivota :)

Satu: Pitäisi osata ottaa ihan säännöllisesti tehtäväksi tuo siivous kyllä! :)

Kippuralla kirjoitti...

Mulla on tosi vähän kosmetiikkaa, koska en ole löytänyt sopivia, en meikkaa päivittäin --> iho voi paremmin enkä niin usein tarvitse lääkärin apuja. Tyyliin yksi meikkivoide kesälle, 1 talvelle, puuteri, yksi luomiväripaletti kolmella värillä, 2 ripsaria, yksi kynä kulmille ja yksi nestemäinen eyeliner.. :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review