Toissapäivänä instaan postaamani pastan ohjetta kyseltiin, joten ajattelin laittaa ohjeen tännekin. Tämä pasta syntyi ihan mututuntumalla, mutta yritän laitella suurinpiirtein ainemääriä mitä itse käytin. Katkarapupastasta tuli erittäin herkullista ja ruoka valmistuu nopeasti siinä ajassa kun pasta kypsyy.


Tarvitset:
2 dl Ruokakermaa
Katkarapuja (itse käytin 180g pussista n.2/3)
Fetaa (itse käytin 180g purkista vajaa puolet)
1 avokado
Suolaa, pippuria ja valkosipulia
Pastaa (itsellä gluteenitonta fusillia)

Laita pasta kiehumaan. Kiehauta kerma kasarissa kokoon ja lisää ainekset vasta kun kerma on valmis.  Huuhtele jäiset katkaravut nopeasti haalealla vedellä ja lisää kerman joukkoon. Lisää fetajuusto ja paloiteltu avokado ja mausta. Lisää kypsä pasta kastikkeen joukkoon.

Pointtina siis, että kerma kiehautetaan kokoon ja muut aineet lisätään valmiina joukkoon. Katkaravut sitkistyvät ja feta sulaa kokonaan, mikäli kastiketta keittelee, ainesten ei siis tarvitse muuta kuin lämmetä hetki kerman seassa.

Suosittelen testaamaan. Kivaa vaihtelua ainakin meillä muuten niin kanapainotteiseen arkiruokailuun. Herkkua!



Tuotekuvat lainattu valmistajien sivuilta.

Blogiani voit seurata myös Facebookissa ja Instagramissa.