14 tammikuuta 2015

Keväistä tarjoushaukkailua

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 11.43
Tulin vinkkaamaan teillekin, että Footwaylla on alkanut tänään Ota 3, maksa 2 -kampanja! Itsehän olen etsinyt uusia kumppareita jo pidemmän aikaa ja Footwaylta löytyikin monet kivat. Kuten esimerkiksi lasten Hunterit, jotka saisi vielä huomattavasti edullisemmin kuin normisaappaat! Pinkit Nokialaisetkin on tosi suloiset, ja Crocsit houkuttelisivat keveydellään.

No sitten muistin toisen pitkäaikaishaaveeni, purjehduskengät. Oikein ehdat ysärimallin purkkarit kun löytäisi! Vaaleat näytti yllättävän kivoilta, näitä voisin harkita!

Ja mitä kaikkea kesäksi tarvitsisin... No ainakin uudet espadrillot vanhojen puhkikäveltyjen tilalle ja nuo Sorelin sandaalit näyttää siltä että ovat varmasti ihanat jalassa. Oijoiii siihen ei oikeasti ole enää kauan kun pääsee paljain varpain köpöttelemään!

Oikeastaan olisin vailla myös nilkkureita...

Nythän näitä ihanuuksia saisi siis kolmet kahden hinnalla... Kun vaan osaisi päättää mitä haluaa. Tai oikeastaan haluan kaiken. Liian paljon ihania kenkiä ja liian vähän rahaa ja itsehillintää! :)*Postaus sisältää mainoslinkkejä*7 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

Nuo hunterit on laatuaan sellasta kertakäyttö kamaa.ostin tytölle viime kesänä ja pohja oli halki kuukaudessa..Nokia on aina Nokia..itellä on jalakset ollu nyt kolme vuotta ja on vielä kuin uudet..

MINI kirjoitti...

Hunterit on kivat, mulla on pitkävartisena (ainoo vaan että ne suht hankalat saada pois jalasta, kun se varsi on niin pitkä), nyt hankkisin ehdottomasti lyhyellä varrella.

maiju kirjoitti...

Noi pinkit Hunterit on aika HOT:t. Olen niitä katsellut useampaan kertaan.

maiju kirjoitti...

Nythän mä vasta hokasinkin, että ei ne olleet kuin Nokian. Hunterilla on ollut saman väriset.

Sanna kirjoitti...

Hunterit on tosi tyylikkäät, mutta crocsit ovat kyllä tosi hyvät jalassa! Mulla sellaiset pinkit ja vähän lyhyemmät varreltaan. Syksyllä en juuri muita kenkiä käyttänytkään! :D

SatuKoo kirjoitti...

Espadrillot ja Hunterin saappaat ovat aivan ihanat! Harmi vaan, kun mulla on niin suureet pohkeet niin ei mahdu jalka sisään kumppareihin :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

mehtäemäntä: Okei! Hyvä tietää ettei noissa laatu ole kohdillaan, enpäs tilaakkaan sitten...

MINI: Juu mä epäilen et noissa naisten koossa varsi olis mulle lyhytjalkaiselle vähän liiankin pitkä.

Maiju: Ne on kivat, olen kattonu niitä kans! :)

Sanna: Crocsit ois tällä hetkellä ykkössijalla hankintalistalla :)

SatuKoo: No voi kurja :( Mulla taas vähän päinvastainen ongelma, kaikki saappaat näyttää typerältä kun on liian ohuet pohkeet :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review