05 joulukuuta 2014

Loppunut kosmetiikka, marraskuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.57
Pitkästi mennään jo joulukuun puolta, mutta nyt vihdoin esittelyyn marraskuun loppunut kosmetiikka. Huikeat seitsemän loppunutta tuotetta, joskin kaikki jo moneen kertaan blogissa ylistettyjä lemppareita. Alkaa tuntua että joka kuukausi loppuu samat tuotteet :D

Adidaksen dödöt on lemppareita, mutta tästä oranssista on tullut nyt ihan suosikki. Bio Richin meikinpoistovaahtoa olen muutaman pullon käyttänyt ja tykännyt sen hellävaraisuudesta, ei kuivata talvellakaan tätä muutenkin kuivaa ihoa. Nyt olen tosin kokeillut vaihtoa toiseen merkkiin, tuntuu että tämä Bio Rich ei puhdista kuitenkaan meikkiä tarpeeksi hyvin kasvoilta. Samoin Lumenen 6€ meikkivoiteelle tarvitsisi löytää joku hyvä sijaistaja. Kylmällä ilmalla ihoni on helposti punoittava ja läikikäs, joten vähän tujumpaa tavaraa tarvittaisiin tasaisen värin aikaansaamiseksi.

Lorealin silmämeikinpuhdistusaine, Rainbow huulirasva, Max Factorin 2000 Calorie ripsari ja Aqualan Duo sinnittelevät edelleen ultimate favourite -listalla. Näitä on aina uudet kaapissa jemmassa.

Olisiko antaa vinkkiä kuivan ihon meikkivoiteeksi (pitäisi löytyä vaalea ja kylmä sävy) ja kasvojen puhdistusaineeksi? Tuntuu että olen tehnyt näissä paaaljon vikaostoksia, joten kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan!


Ps. Alla myös soivan joulukalenterin päivän biisi. Nyt ei muuta kuin volat kaakkoon ja siivoomaan.
 Ihanaista viikonloppua! Pus 
2 kommenttia:

Salla K kirjoitti...

Mä oon nyt hetken käyttänyt Lumenen uutta blur meikkivoidetta, ja ilahduin erityisesti siitä että vaalein sävy oli kerrankin tarpeeksi vaalea myös tällaiselle kalkkilaivan kapteenille... Paras ihonsävyn tasoittaja on kuitenkin tähän mennessä ehdottomasti ollut Lumenen cc-voide. Vielä ei ole sen voittanutta tullut vastaan...

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Täytyiskin perehtyä noihin ja käydä ihan kaupassa testailemassa. Meinasin tilata nettikaupasta meikkivoidetta, mutta sitten totesin, että liian iso riski mennä sävyn kanssa metsään :) Ton CC-voiteen haluun kyllä testata ehdottomasti!

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review