25 marraskuuta 2014

Shoppailuvinkki tarjoushaukoille

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.30


Onko Members.com sivusto teille tuttu? 

Members.com on eksklusiivinen shopping-club joka tarjoaa erilaisia aika- ja määrärajotteisia kampanjoita edulliseen hintaan. Valikoima sisältää markkinoiden suosituimpia vaatteita, asusteita, matkoja ja elämyksiä. Tarjolla on naisten ja miesten muotia, sisustustavaraa, sporttipukeutumista ja kosmetiikkaa. Paikalla on kuitenkin oltava hyvissä ajoin tarjouksen alettua ja ostopäätös tehtävä nopeasti, parhaat jutut myydään heti loppuun.


Itsehän pyrin ostamaan tänäkin vuonna kaikki joululahjat netistä ja yksi tärkeimmistä seurantani kohteista onkin juuri Members.com. Sivustolle tulee joka päivä uusia kampanjoita ja tuotteita myydään aina 30-80% suositushintoja halvemmalla ja sehän vain minulle sopii! Liittymällä jäseneksi clubiin ja uutiskirjeen tilaamalla saa tiedon alkavista kampanjoista ja osaa olla määräaikaan tarjoushaukkailemassa. Kannattaa hakea jäsenyyttä niin pääset selailemaan mitä kaikkea kivaa valikoimasta löytyy juuri nyt. Saapa nähdä mitä minun kauttani vielä tuolta pukin konttiin sujahtaakaan. Löytyypä valikoimasta itsellekin joka päivä jotain uutta kivaa, kuten vaikka nämä kollaasien jutut :)*Postaus sisältää mainoslinkkejä*
Kuvat lainattu Members.comin kampanjoista.


10 kommenttia:

Satu // XL Elämää kirjoitti...

On, mailit tulevat joka päivä. Siellä on paljon kaikkea kivaa, mutta jotenkin en ole vielä saanut aikaan tilattua mitään. Tarkoittanee, että juuri silloin ei ole ollut juuri sitä mitä haluan. Mutta kyllä ne melkein joka päivä katson silti.

Nanni kirjoitti...

Oi, tuohonhan pitää visiin ihan tosissaan tutustua. Me tilaillaan paljon Amazonista. Siellä osa tuotteista ihan reilusti halvempia, osa taas normi hinnoissa ja osa ehkä kalliimpia. Pitää siis tietää mitä tuote maksaa normisti, ennenkuin tilaa.

Katja/Optimismiajaenergiaa kirjoitti...

Tää taitaa olla aika samanmoinen kuin Campadre? Siihen liityin aikanaan ja yhden huivin olen kerran tilannut. :D

Home by J kirjoitti...

Tuttu sivusto on, ja oon sieltä tilannutkin, vaatteita. Hinnat on ajoittain todella huikean halvat, esim. Dr Denimit, joita meillä käytetään, maksavat alle 20.

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Satu: Mulle taas monesti käynyt niin, että olen tullut liian myöhään paikalle, koko tuote tai ainakin oma koko on jo ehtinyt loppua. Pitäis muistaa olla joka päivä apajilla :)

Nanni: Kannattaa tutustua! Mun pitäis puolestaan tutustua tohon Amazoniin, en oo ikinä tilannu sieltä kautta mitään.

Katja: Joo varmasti samantyyppinen on kuin Campadre :)

Home by J: Niimpä, joskus löytyy kivoja juttuja ihan tosi edullisesti!

CURIOUSNOORA kirjoitti...

On tuttu!! Olen tehnyt sieltä toisinaan kans aivan mielettömän hyviä löytöjä! :)<3

Rööperin Rouva Saara kirjoitti...

Okei, pakko tutustua tähän :D

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

Noora: Hyvä hyvä! :)

Saara: Tutustu ihmeessä! :)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Aivan ihanat nuo kellot :)

Tiia / Littlebigthings kirjoitti...

S: Eikö! Kävin niitä moneen kertaan kurkkimassa, mutta hillitsin itseni kuitenkin lopulta :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review