02 lokakuuta 2014

Loppuneet tuotteet, syyskuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 15.26
Kylläpäs tuo syyskuu hujahti nopeasti ohi! Näköjään niin nopeasti se meni nenä kiinni kirjassa, etten ehtinyt kosmetiikkaakaan kuluttaa. Vain kaksi loppunutta tuotetta syyskuun saldoksi.

Näistä kumpikin on ihan ehdoton must have!
Lumene Natural Coden tussikajalia olen hehkuttanut monesti aiemminkin, tällä onnistuu rajauksissa tumpelompikin, uskokaa pois!
Wellan Balance Scalp energy serum on ollut käytössä lähes kaksi vuotta, siis tuo samainen pullo! Todella toimiva ja riittoisa tuote siis! Metsästin uutta pulloa nettikaupoista, joista esim. Feeluniquella tämän hinta on 26,52€ ja Sokoksen hyllyssä hinta on lähes sama. (Miten lie lasipullon toimituksenkin ulkolaisista nettikaupoista?) Onneksi osuin ostoksille Sokokselle viimeksi asiakasomistajapäivien aikaan, joten uusi pullo kustansi alennuksen jälkeen reilun parikymppiä. Ei kannattanut siis tilata. Aikaisemmin olen kirjoitellut seerumista tässä ja tässä. Tästä on ollut selkeästi apua hiustenlähtööni, josta näköjään kärsin nykyään pysyvästi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan, jos samasta ongelmasta kärsit!

Löytyykö muita hiustenlähdöstä kärsiviä? Oletko testannut Wellan Balance Scalp energy serumin?


2 kommenttia:

Marianne kirjoitti...

Mä taidan olla joku extreme tumpelo, sillä mitkään tussit tai silmänrajauskynät EI toimi mulla. Mä saan ainoastaa suhteellisen ookoon rajauksen siveltimellä. Ei millään muulla tavalla. Ja silloinkin mulla on yleensä Amy Winehouse-rajaus...

Hei mun pitää testata tuota seerumia, mun hiustenlähtö on ihan järkkyä. Vaikka en hirvittävästi usko näihin mömmöihin sun muihin (koska totuus on se, että olen vaan niin pihi, etten halua laittaa niihin rahaa) niin olen jo miettinyt että pitäisköhän... Mulla tosin autto jonkin verran, että leikkasin hiukseni huomattavan paljon lyhemmäksi.. Sen lisäksi yritän syödä mahdollisimman monipuolisesti kaiken maailman vitamiineja mut eihän ne auta yhtään. Yhhyh.

littleB kirjoitti...

Tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla, ei ole niin iso rahallinen sijoitus kuin monet hiustenlähtöön tarkoitetut tuotteet :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review