04 elokuuta 2014

Loppuneet tuotteet, heinäkuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.09
Heinäkuun loppuneiden kosmetiikkatuotteiden saldo ei jälleen päätä huimaa, mutta 4 purkkia kuitenkin! Ja vieläpä kaikki lemppareita. 

Aina käytössä oleva Rainbow huulirasva, näitä oikeastaan on käytössä aina kaksi, toinen laukussa mukana ja toinen kotona keittiön pöydällä. Näin ei pääse syntymään huulirasvapaniikkia :) Matkakokoinen Klippoteketin lakka pääsi loppumaan, pitääkin kiireesti ostaa uusi, pikkupullo on niin kätevä pitää mukana esim. töissä. Favoran silmänympärysvoide kesti pienen ikuisuuden! Piti ihan tarkistaa, että olen postannut ostettuani tämän joulukuussa 2012! Lähes jokapäiväisessä käytössä n.15€ maksaneelle tuotteelle todella hyvin, todella riittoisa tuote. Kosteutussteholtaankin ihan ok, ostan varmasti uudestaankin. Viimeisimpänä loppui Victoria's Secretin Coconut Passion vartalovoide. Aivan ihanan tuoksuinen, ja tätä varmasti ostan uudestaankin, heti kun jostain käsiini vain saan. Ihme kyllä olen raaskinut nämä VS:ni ottaa edes käyttöön. Mutta pakkohan nämä herkutkin on käyttää, etteivät pilaannu hyllyssä haudottuna :)

Raaskitko sinä ottaa käyttöön herkuimmat herkut vai jääkö kivoimmat jutut hyllyyn pilaantumaan?7 kommenttia:

Blogi Vanilija kirjoitti...

Itse pyrin käyttämään kaikki herkut, ennen kuin ostan uusia :)
Mukavaa viikkoa
t.Sanna

Henna - Pakkomielteitä. Minullako? kirjoitti...

Raaskin minäkin käyttää. Noita VS tuotteita saa nykyään laivaltakin ;)

Niina kirjoitti...

Ennen minulla oli tapani säästellä ihanimpia ja erikoisempia tuotteita. Moni jäi loppujen lopuksi käyttämättä, tai kerkesi mennä huonoksi, joten nykyään käytän kaikkia tuotteita ihan surutta. :)

http://pikku-bambin.blogspot.fi/

Blondi / Checklist kirjoitti...

Mulla ei ole koskaan ollut mitään villitystä kosmetiikan suhteen.:) Ostan vain ja ainoastaan tarpeeseen. Vartalovoidetta on tällä hetkellä tasan 2 purkkia, naamarasvaa 1. Hiuslakkaa ja muita muotoilutuotteita on tasan yksi jokaista. Samoin shampoot ja suihkugeelit jne. Meikkejä on tietty sitten samaa useampi eri sortti, mutta nekin mahtuu yhteen isoon hatturasiaan kaikki :) Eli itsellä ei kyllä mikään pilaannu hyllyyn.

Marianne kirjoitti...

Mäkään en raaski käyttää mitään noita spessuja tuotteita, laitan ne yleensä jemmaan "for a better day" ja sitten kolmen vuoden kuluttua vaan: OHO, oliko mulla tällainenkin? ... Just vähän aikaa sitten löysin siskon tuliaiset Nykistä tuolta kaapin taaimmasta kolosta :D Siitä on öh.. vuosi tai ehkä kaks vuotta sitten kun ne sain...

littleB kirjoitti...

Sanna: Aika ihailtava ajattelutapa! :)

Henna: Voiiih kun pääsiskin laivalle! :)

Niina: Joo vähän samaa vikaa täällä. Liian moni ihanuus pilaantuu, pakko siis yrittää väkisin olla säästelemättä :)

Blondi: Melkoisen ihailtavaa kyllä! Multa ei ikinä onnistuis, mä rrrrakastan purkkejani liikaa :D

Marianne: Yes, toinen weirdo! :)

Janet kirjoitti...

Mä olin kans ennen sellai, että säästelin. Mut sit ku jouduit heittämään käyttämättömän pilalle menneen ihanuuden pois, harmitus :( Eli enää ei saa jemmata liian pitkään :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review