10 elokuuta 2014

Asuntomessut: Herkkupaloja: Tärkein kohde

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 7.26
Jäljellä asuntomessujutuissa on enää herkkujen herkku, eli itselleni tärkein kohde. Ja sehän on tietenkin kohde 30 Deko 159, eli messujen aikainen työpaikkani. Ja paitsi työpaikka, on tämä herkku myös rakkaan ystäväni ja hänen perheensä tuleva uusi, ihana koti <3 Tästä kohteesta en oikein pysty latelemaan latteuksia, joten annan kuvien puhua puolestaan. Kysykää jos mieleen jotain tulee, alan muistaa jo ulkoa sisustuksen hankintapaikat ja muut seikat talosta ;)

Kiitos Henna ja Tomi, kiitos Dekotalo, oli tämä huikea rutistus! Takana on mukava ja ikimuistoinen kuukausi, mutta tämän päivän jälkeen on aika sulkea avoimet ovet ja päästää asukkaat muuttamaan uuteen kotiinsa. Tippaa työntää linssiin myötäelämisestä, koska voin vaan kuvitella miten taivaalliselta tuntuu päästä omaan kotiin kahden ja puolen vuoden projektin päätteeksi. Matka lienee vaatinut hikeä, verta ja kyyneleitä, mutta ihan pian on kiitoksen ja palkinnon aika.

Onnea uuteen kotiin <3 <3

Ps. Tämä koti tullaan näkemään vielä myöhemmin blogini Kylässä kaverilla -juttusarjassa. Sitten nähdään onko sisustus muuttunut messujen jälkeen :) Talon tapahtumiin pääsee mukaan myös ihanaisen talon emännän omassa blogissa Koti Daaliatielle.

12 kommenttia:

Karin // tunne tilat kirjoitti...

Rakastuin tämän kohteen väreihin ja taiteeseen! Hienoa työtä kerrassaan!

littleB kirjoitti...

Niin minäkin :) Taide on Galleria Beckeristä ja isot työt kaikki Hanna-Riikka Heikkilän käsialaa.

Miss J kirjoitti...

Mä tykkäsin tässä kohteessa tuosta kylppärin vaaleasta kaakelista ja siitä miten lastenhuoneet oli sisutettu värikkäiksi. Ja tuo pikkuinen leikkimökki oli niin söpö! :)

Lyde kirjoitti...

Tämä oli minusta kaunis, ja sellainen oikean kodin näköinen :-) Monta hyvää ideaa nappasin korvan taakse täältäkin! Tuota olkkarin palleropöytää jäin miettimään, että mistähän se on?

Rööperin Rouva Saara kirjoitti...

Oijoi mikä herkullinen värimaailma ja ihana sisutus muutenkin! Lastenhuoneesta saatan napata jonkun idean meillekin ja nuo olohuoneen matot - voi kateus :D Ystäväsi ovat onnenpekkoja <3

Ansku kirjoitti...

Toihan on ihan karkki! <3

littleB kirjoitti...

Miss J: Ihania kaikki mainitsemasi! Eipäs törmätty messuilla!

Lyde: Olkkarin Play pöytä on Hakola Huonekalun :)

Saara: Matot on Foreign Objectsin, aivan ihania kyllä! Niin ovat, onnenpekkoja tosiaan <3

Ansku: Niin on! Aika herkullinen kesätyöpaikka mulla oli :)

Annukka kirjoitti...

Mua niiiiin harmittaa, kun en sua messuilta löytänytkään, mutta täytyy kyllä tunnustaa, että päivä, jona me siellä käytiin, oli niin kertakaikkisen hyydyttävän kuuma (niinkuin varmasti kaikki sen jälkeisetkin päivät, mutta nyt niihin on jo vähän tottunut), että meni ihan vaan kärvistelyn puolelle koko messukäynti. Harmittaa, koska nähtävää olis ollut paljon, mutta siinä helteessä ja tungoksessa loppui kyllä meikäläiseltä virta, eikä loppujen lopuksi jäänyt oikein mitään kunnolla mieleen. Harmi homma. mutta minkäs teet :)

Mutta Jyväskylä kaupunkina yllätti kyllä positiivisesti. Ihana keskusta ja ihan kansainvälinen tunnelma, kun kaikki kahvilat ja ravintolat oli täynnä ihmisiä. Siellä ei pakosti voi muuta kuin viihtyä :)

littleB kirjoitti...

No voi harmi ettei törmätty! Kelit kyllä verottivat kävijämääriä ja olipa tuo välillä aika tuskaista meillekin seisoa siellä paistumassa :)
Kiva että tykkäsit Jyväskylästä, kyllähän täällä viihtyy :) Teehän pian uusi retki tänne ja sitten treffataan :)

Niina kirjoitti...

Tuo talo oli yksi suosikkikohteistani! Lastenhuone etenkin herätti mielenkiintoa, koska meillä parhaillaan sellaista sisustetaan. Samanlainen matto ainakin on saatava. :)

Tässä muutama ajatus, mitä huone herätti: http://pikku-bambin.blogspot.fi/2014/08/pikku-bambin-huone.html

littleB kirjoitti...

Niina: Kiva kuulla! Lasten huoneet herättivät ihastusta, etenkin pienten messuvieraiden keskuudesta kuulin monta ihastunutta huokausta :) Matot on muuten Foreign objectsin.

Janet kirjoitti...

Vitsit, en sais kattoo näitä kun mun sisustuskuume senku pahenee ja mun pää räjähtää sitten :D

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review