01 elokuuta 2014

Asuntomessut: Herkkupaloja: Talo Luck

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.54
Lisää kurkkauksia asuntomessuille, tällä kertaa vain yhteen kohteeseen, numero 35 Talo Luck. Paitsi että Luckin perhe toimii itse rakennuttajana ja näytteilleasettajana, he myös esittelevät itse oman hengentuotoksensa messuilla tuhansille kävijöille. Huhhuh, ei olisi minusta tuohon!

Talo Luck on yksi ehdottomia must see -kohteita messuilla! Talo on kokonaan musta ulkoa ja valkoinen sisältä. Jopa 95% talon sisustuksesta on toteutettu kierrätysmateriaaleista ja -huonekaluista. Perheellä on upeita ajatuksia ja ideologioita ja nostan todella hattua tämän kunnianhimoisen projektin johdosta näille ihanille ihmisille, ihan mieletöntä työtä olette tehneet! Teillä on upea koti! <3

Keittiö sijaitsee olohuoneen yhteydessä, eikä ruokapöytää ole.


 Atrium-talo luo suojaisan kokonaisuuden kaupunkialueen keskelle rakentuvalle omakotitalolle. Talon sydämenä on atriumin keskikohta, johon kaikki perheenjäsenet ja ystävät voivat kokoontua ruokailemaan ja viettämään aikaa yhdessä. Muoto tarjoaa kuitenkin mahdollisuuden vetäytyä myös hiljaisuuteen silloin, kun sitä halutaan. Pohjaratkaisu on toimiva ja monikäyttöinen, mukautuen perheen erilaisiin elämänvaiheisiin. Erillisestä saunatuvasta voi muokata vaikka työtilan, viihdekeskuksen, teinin oman opiskelijaboxin, vuokrayksiön jne.
Huonekalut ovat kierrätettyjä. Mukana on designia ja vähemmän designia, yhteensopivana ja tuunattuna. Mukana on myös uutta sekä vanhaa, sekä ylijäämärakennusmateriaaleista tehtyjä huonekaluja. 

Upea piha avautuu keskelle luontoa ja lintujen sirkutusta!


Saunatupa on rakennettu monikäyttöiseksi tilaksi, joka muuntuu niin toimistosta vierastaloksi kuin myös musisointihuoneesta hiljaiseksi tilaksi. Sisustus onkin muunneltavissa eri tarpeiden mukaiseksi myös kierrätetyillä huonekaluilla.Tarkempia tietoja Talo Luckista ja sen sisustuksesta löytyy Asuntomessujen sivuilta tai Talo Luckin omalta nettisivustolta. Luckit pitävät myös blogia messujen kulusta ja päivistä talolla, käykäähän lukemassa ja viihtymässä :)

Upea koti ja en voi edes sanoin kuvata miten paljon tämän perheen työtä arvostan!

11 kommenttia:

Jenni / 2 x ILO kirjoitti...

Tämä Luck oli kyllä Skammin jälkeen yksi lempparikohteistani!! :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi superkiitos kauniista sanoistasi. Multa pääsi itku... :) -Heidi

JohannaL / Koti Aurorassa kirjoitti...

Tämä on kyllä niin mielenkiintoinen ja hauska :)

Lyde kirjoitti...

Minulla kävi tämän talon kanssa emämoka. Unohdin käydä siellä! Unohdin! Niinettä. Nyt sitten kovasti mietinnässä että koskas sitä ehtisi "pyörähtää" uudestaan messuilla... Tää olis ollut niin mun suosikki, ihan mun näköisiä juttuja :-)

littleB kirjoitti...

Kiva kun omatkin kommentit katoilee taas täältä, otetaampas uusintaa:
Jenni: Todellakin yksi ehdottomia lemppareita!

Heidi: Voih <3 Olette kyllä joka sanan ja ylisanan ansainneet! Isot halit ja tsempit viime puristukseen! <3

JohannaL: Todellakin! Jokainen yksityiskohta on todella mietitty ja tarkkaan! :)

Lyde: OUNOU! Todellakin tehtävä uusi reissu! Vielä on hyvää aikaa :)

Blogi Vanilija kirjoitti...

Mä tykkäsin kovasti tästä kohteesta :)
Hauska.

t.Sanna

Ansku kirjoitti...

Tämä oli mun inhokkikohde laitosmaisuudestaan johtuen :/

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Tämä on magee talo kyllä ja blogikin on seurannassa. Hauskoja supinoita. :D

Sanna kirjoitti...

Tämä oli kyllä kohde, jota oli kiva toistamiseenkin käydä katselemassa. Sen keväisen kierroksen jälkeen oli sitäpaitsi tullut kaikkea uuttakin kivaa sisutukseen. :)

Lyde kirjoitti...

Pääsin kuin pääsinkin uudestaan käymään, ja nyt on Luck kohdattu myös omin silmin :-) Ja kannatti mennä, ihan vain sen takia!

littleB kirjoitti...

Sanna: Niin mäkin! :)

Ansku: Hahaa, samaista vertailua on talossakin kuultu :) http://www.taloluck.com/blogiblog/messupaiva-vol-14-vastaanotolta-paivaa

Irina: Eikös :)

Sanna: Niin oli! :)

Lyde: Ihan mahtavaa, luinkin just sun reissusta! :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review