12 kesäkuuta 2014

Töttöröö!

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 10.51

Melkoista töttöröötä, monellakin tapaa, on ollut tämä loman alku! Aika tuntuu menevän ihan hirmuista vauhtia ja lievästi jo alkaa ahdistus iskeä siitä, että ensimmäinenkään koulukirja ei ole tässä osoitteessa auennut vielä... Lukuaikaahan mulla on oikeastaan tämä kesän alkupuoli ja loppukesän olenkin sitten töissä ja heti sen perään alkaakin jo ruotsin abikurssi. Ja tietysti elokuussa alkaa jo normaali koulunkäyntikin ja syyskuussa ne kirjoituksetkin sitten! Tällä viikolla olen myös menossa tekemään visualistiopintoihini liittyviä näyttöjä, joihin liittyvät konkreettiset paperityöt pitäisi myös kesän ja alkusyksyn aikana saada valmiiksi, jos mielin valmistua syksyn aikana. Helpolla en meinaa päästää siis itseäni taaskaan...

Migreenin estolääke alkaa pikkuhiljaa tuoda kauan kaivattua helpotusta päänsärkyihin, mutta tuo mukanaan myös repullisen toooodella ikäviä sivuvaikutuksia. Paitsi että tunnen olevani pienessä kännissä koko ajan, on puheen ja tekstin tuottamisessa ajoittain myös todella suuria vaikeuksia. Joudunkin pahoittelemaan, jos ja kun tekstistä toisinaan näkee aivojen pykimisen sekä kirjoitusvirheet. En vaan jaksa käyttää useita tunteja virheiden metsästämiseen. Jalat puutuilevat ja pistelevät ja välillä tuntuu kuin leijuisin pehmoisen pilven päällä. Mutta jospa tämä tästä, pikkuhiljaa! Täytynee nostella annosta vielä vähitellen, mutta voi olla että lääkitys täytyy vielä purkaa ennen kirjoituksia jos sivuvaikutukset vielä pahasti vaikuttavat noihin lukemis- ja kirjoittamistoimintoihin, ei ehkä tule kirjoituksista muuten mitään :)

Nyt mun pääprioriteettinä olis löytää jonkinnäköinen balanssi lukemisen ja rentoutumisen välille. Eli sopivassa suhteessa ruotsia ja psykologiaa ja sitten toisaalta rentoutumista, mansikoita ja jätskiä!
Mitäs teidän kesään tällä hetkellä kuuluu? :)


6 kommenttia:

S - Beauty of Life kirjoitti...

Tsemppiä sinne!

Täällä vedetään töitä hikihatussa ja rauhallisella tasolla koulua. Sit tietty etsien balanssia kaikelle muulle ihanalle jota haluais tehdä :)!

littleB kirjoitti...

Kiitos ja tsempit sinnekin! :) Mulla on nyt sellanen hampaat irvessä vaihe, tällein et nyt jos vajaaseen vuoteen saisi kahden tutkinnon paperit ulos, niin olis aika kova :) Sit voi hengittää ja miettiä et mihin hullutuksiin seuraavaks ryhtyy :D

Blondi / Checklist kirjoitti...

Minä se suljin koulukirjat lopullisesti tänään! Huomenna sitten pitäisi valmistua...! Ai että, kyllä on mahtava fiilis! Vähän töttöröö sitä on tässä itsekin, ei ehkä helpointa painaa normiduunin rinnalla tutkintoa, mutta lopussa kiitos seisoo!

Oijoi, sulla on aika puristus edessä...Tsemppiä lukemiseen! :)

littleB kirjoitti...

Juu ei todellakaan helppoa. Mulla kyllä keskittyminen ollut viime aikoina ihan täysin lukiossa, noille visualistiopinnoille en ole ajatustakaan suonut ennen kuin tässä ihan viime viikkoina. Nyt pitäis jotenkin suunnata hetkeksi ajatusta niihinkin ja varsinkin kasata kokoon edes vähän motivaatiota viimeisiin ponnituksiin... Plus sitten että jaksaa vielä lukea sitä ruotsia ja psykaakin... Voi mooses mihin sitä taas ittensä on laittanut! :D

Ihanaa huomista ja isosti vielä onnea! <3 <3

Jonna H. kirjoitti...

Seuraava kuukausi jalkapalloa... ja miehen lomaa tietenkin odotellessa. :)

Tosi ikävän kuuloisia sivuvaikutuksia. :( Toivottavasti vähän helpottaisivat, jos kerta migreeniin on apua.

littleB kirjoitti...

Joo on kyllä melkoisia... Kävin torstaina jutskaamassa sairaanhoitajan kanssa että yritän nyt nostella vaan annosta vielä, ja seurataan tilannetta, toivottavasti alkaisi helpottaa, ennen ainakin on mennyt niin :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review