04 kesäkuuta 2014

Loppuneet tuotteet, toukokuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.11
Hertsyykkeli, se todellakin on jo kesäkuu sitten. Montaa putelia ei taas toukokuussa ehtinyt tyhjentymään, kun täällä kotosalla istuin meikittömänä nenä kiinni kirjassa tai näyttöruudussa. Neljä sentään kuitenkin, ja hassusti sattuivatkin kaikki olemaan näitä täällä jo moneen kertaan nähtyjäkin edullisia ikisuosikkejani! Lumenen mineraalimeikkivoide, Lorealin silmämeikinpuhdistusaine, Rainbow huulirasva ja Max Factorin 2000 Calorie ripsiväri.

Maailmassa täytyy olla vielä hyvyyttä kun näin edullisesti voi löytää lempparituotteita! Kuvasta tulikin muuten mieleen, että lupasin joskus kuvata tuon Max Factorin ripsillä verrattuna taannoiseen mikähän lie Isadora -fiasko se oli. Täytyypäs joku päivä muistaa kuvailla, tämä nimittäin saattaa olla rakkautta! (En ehkä uskalla kuitenkaan puhua ääneen tästä ripsarirakkaudesta, koska kokemus on osoittanut, että silloin tuo rakkaustuote joko lopetetaan tai sen koostumusta muutetaan, joten ollaan ihan hissunkissun vaan...)

Oletko sinä löytänyt edullista lempparituotetta? Vinkkaa!


3 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Max Factorin Erace peitepuikkoja on kulunut vuosien saatossa useita, vaikka hinta on edullinen, se on yksinkertaisesti paras!

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Me on aiemmin taidettu törmätä Instassa? ;O) Tulinpa tällekin puolelle kurkkimaan.. Jaa-a, minä joudun aina ostamaan kalliilla, kun olen niin herkkänahkainen.

littleB kirjoitti...

Jonna: Max Factorilta taitaa siis löytyä useitakin edullisia loistotuotteita! :)

Satu: Jo vain! Kiva kun löysit tännekin puolelle! Mäkin olen herkkänahkainen ja käytin ennen omaisuuksia kalliisiin ihonhoitotuotteisiin mihin mulla ei ollut varaa. Nykyisin olen löytänyt monille kalliille ihan vastaavia tuotteita edullisista mitkä naama hyväksyy mukisematta :) Vaatii vaan vähän kokeiluja, yrityksiä ja erehdyksiä ;)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review