03 kesäkuuta 2014

Etukäteiskurkistuksia asuntomessuille: Maailmanpylväs

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.09
Asunto Oy Jyväskylän Maailmanpylväs

Tutustumiskierroksellamme asuntomessualueella pääsimme kurkkaamaan myös YIT:n 13 kerrosta korkealle kohoavaan Maailmanpylvääseen. Varsinaiset messuasunnot pysyivät vielä salaisuutena meillekin, mutta pääsimme ihailemaan maisemia neljännen kerroksen esittelyasunnoista.Näissä avarissa ja valoisissa kodeissa keittiö ja olohuone muodostavat yhteisen avaran oleskelutilan ja isot huoneiston levyiset liukuovet avaavat maisemat yli järven. Maailmanpylvään varustetaso on myös muita tulevia tornitaloja parempi, jokaisessa huoneistossa on esimerkiksi jäähdytys ja lattialämmitys sekä talossa on  oma kuntosali.

Maisemat ovat kuitenkin ihan ykkösjuttu näissä kodeissa! Meikäläinen tuijottelikin ulos järvelle melkoisen mykistyneenä. Niin kaunista. Kuin tilauksesta paikalle lipui joutsenpariskuntakin vielä sinetöimään maiseman. Ja senkin, että tuonne minä haluan asumaan!Perustasoisenakin nämä huoneistot olivat mielestäni melkoisen hulppeita, joten saapa nähdä mitä upeuksia Milla Alftan onkaan loihtinut messukohteisiin, Drama Queeniin, Äijään ja Viherperheeseen. Blogeista saa jo vähän esimakua, mutta paikanpäälle ihastelemaan päästään sitten heinäkuussa, odotan innolla!

Mullehan iski nyt ihan tosissaan himo päästä muuttamaan tuonne Äijälänrantaan, olisi kyllä ihan unelmapaikka asua! Rahapussukka saattaa olla vähän toista mieltä, mutta täytynee rueta etsimään varakasta herraseuralaista eläkepäivien varalle ;)

Mitäs sanotte kerrostalokodeista? Kelpaisiko siellä katsella joutsenten polskuttelua? :)

9 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Oi oi, kyllä tuolla kelpaisi asua! Aika hulppeat maisemat ja ihanaa, kun näkee suoraan ulos ilman turhia umpikaiteita ja esteitä. :)

nunju kirjoitti...

Maisemat kyllä ihanat!

CURIOUSNOORA kirjoitti...

Voi apua mitkä maisemat!! ♥

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Muuttaisin vaikka heti! :)

Dahlia kirjoitti...

Kauniita maisemia, aika jännän näköinen rakennus tosin... mutta maisemat, voi maisemat <3

Janet kirjoitti...

No on kyllä melko hulppean näköinen kerrostalo ja mieletön maisema :)

littleB kirjoitti...

Jenni: Ihan totta! Huomasi että noita juttuja oli todella mietitty!

nunju: Oli kyllä! Olisin voinut vaikka heti jäädä tuonne :)

Noora: Eikö! Arvaa teinkö jo laskelmia et miten voisin ostaa tuon asunnon... :)

Irina: No samat sanat! :)

Dahlia: Kyllä tuolla sielu lepäisi, oli upeaa, voi huoh <3

Janet: Siinä on kuule pikku leopardin eläkesija sitten. Nyt ei muuta kun säästämään, tai ettimään rikasta ukkoa joka tuon kustantaa :D

Helena kirjoitti...

Oho, näyttääpä upealta! Toiselta puolelta järveä oon katellu ja miettiny, millaset asunnot tuohon taloon tulee.. näiden kuvien perusteella voisin muuttaa vaikka heti :D

littleB kirjoitti...

Eikös! Mä voisin kans pakata tavarani heti ja ottaa suunnaksi Äijälänrannan, tein oikeasti jo laskelmia että voisiko se mitenkään olla mahdollista... :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review