06 kesäkuuta 2014

Buzzador: ThermaCare - kivun poistoa lämmöllä

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 18.08
Pääsin mukaan Buzzador-kampanjaan testaamaan ThermaCare lämpötyynyjä, joita sain jaettavaksi myös ystävilleni. ThermaCare-lämpötyyny säteilee kipua lievittävää lämpöä, mikä rentouttaa jännittyneitä lihaksia ja lisää verenkiertoa. ThermaCare-tyyny pysyy lämpimänä 8 tuntia, minkä jälkeen vaikutus kestää vielä seuraavat 8 tuntia. Saat tehokkaan kivunlievityksen koko päivän ajaksi - ilman lääkeaineita.

Ensimmäisen kerran laitoimme siskon kanssa lämpötyynyt niskoihimme heti kun kävin hakemassa tuotepaketin postista. Oli sateinen ja kolea päivä, ja lämmittävä tyyny tuntui melkoisen ihanalta niskassa. Itse kärsin eritoten yläniskan jumituksesta joten kiinnitin oman lämpötyynyni mahdollisimman ylös niskaan. Lämmön vaikutusta tehostin vielä ajoittain laittamalla huivin kevyesti kaulaani. Alkava päänsärky väistyi kyllä ilman lääkettä ThermaCaren ansiosta! Pientä vauvaa kanniskeleva siskoni sai myös selkeästi helpotusta niska-hartia-alueen jumitukseen ThermaCaresta. Selkänsä venäyttänyt isäni puolestaan turvautui (joskin niska-alueelle tarkoitettuun) ThermaCareen selän akuutissa kipuvaiheessa. Luulempa että meidän perhepiirissä ThermaCarea tullaan siis käyttämään jatkossakin, hintakaan ei nimittäin päätä huimaa; kolmen kappaleen paketin kertakäyttöisiä lämpötyynyjä saa apteekista vähän reilulla kympillä! Itse ainakin ihan mieluusti kokeilen vaihteeksi lääkkeetontä keinoa kipuni hoitoon. Suosittelen kokeilemaan!

ThermaCare lyhyesti:
Tehokkaaseen ja kohdennettuun kivunlievitykseen lihaksissa ja nivelissä seuraavien olotilojen yhteydessä: lihasjännitys, ylirasitus, venähdykset, revähdykset ja nivelrikko (artroosi).
Lievittää kiputiloja selässä, niskassa, hartioissa tai ranteissa.
Helppo käyttää. Lämpötyyny aktivoituu päästyään kosketuksiin ilman kanssa ja lämpenee asteittain noin 30 minuutin ajan hoitolämpötilaan (40 C).
Pitkäkestoinen kivunlievitys: 8 tuntia hoitavaa lämpöä niskalle, hartioille tai selälle.
Kliinisesti todistettu vaikutus
Syvä lihasrentoutus.
Ei sisällä lääkeaineita.
Ohut, miellyttävä, huomaamaton ja hajuton.
Saatavilla apteekeista.

Pakkauskoot:
Niska, hartiat ja ranteet, 3 kpl/ pakkaus, 11,50 €.
Alaselkä ja lonkat, 2 kpl/ pakkaus, 11,50 €.

Buzzadorina oleminenhan tarkoittaa sitä, että buzzadorina on mahdollista osallistua erilaisten kampanjoiden buzzaamiseen. Buzzador saa kokeiltavaksi kampanjan tuotteita, joista kertoo ystävilleen ja jakaa näytteitä. Kokemukset myös raportoidaan kampanjan aikana ja kampanjan lopuksi Buzzadorille. Palkkiona raportoinnista toimivat nämä testiin saadut tuotteet.

Lisätietoa Buzzadorina olemisesta saat tästä. Ja suoraan mukaan pääset tästä. Olisi tietysti kiva jos mainitset minun käyttäjätunnukseni rekisteröintisi yhteydessä. Buzzador -käyttäjätunnukseni on littlebigthings-littleb.

Oletko testannut ThermaCarea tai kiinnostuitko kokeilemaan? Kiinnostavatko ylipäänsä lääkkeettömät vaihtoehdot kivun hoitoon?
6 kommenttia:

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Ehdottomasti tekisi mieli kokeilla! Mua ei valitettavasti hyväksytty tähän testaukseen mukaan vaikka särkylääkkeiden napsijana olisin ollut tosi hyvä testaaja. :D Ehkä joskus, kun on rahaa panna muutamaan tyynyyn tuon verran niin sitten kokeilen. Kuulostaa meinaan tehokkaalta ja jo äidilleni suosittelin tällaista. Olisi antanut sille kipeään selkään testaukseen, jos olisin päässyt mukaan.

Uutistoimisto Anselmi kirjoitti...

Ooo pakko varmaan mennä hakemaan näitä, mulla on nyt yli viikon ollu niska niin juntturassa et voivottelusta ja särkylääkkeistä ei meinaa tulla loppua...:(

Katja - Tässä ja Nyt kirjoitti...

Minäkin sain testata näitä ja minun kokemus toisenlainen. Koin aika tehottomaksi lämpötyynyn ja niin koki suurin osa testaajistanikin :/ Totta sitä on niin rauta-niska ja tottunut jyvätyynyn kovempaan lämpöön, ettei tämä antanut sitten vastetta :)

Miss J kirjoitti...

Oho, näitähän vois testata! Toimistotyöläisenä on niska-hartiaseutu välillä aika kovilla ja hinta ei tosiaan päätä huimaa. :)

littleB kirjoitti...

Irina: Harmi! :/ Hitsit kun olis tullut aikaisemmin puheeksi niin olisin tosiaan lähettänyt sulle yhden testaukseen! Onkos sulla sellasta lämmitettävää kauratyynyä ollut käytössä?

Anselmi: Kokeile ihmeessä! Sä kanssa kun kanniskelet pikkuihmistä voisit saada helpotusta jo yhdestä kerrasta, sisko ainakin sanoi että auttoi rentoutumaan :)

Katja: No höh :/ Olihan tuossa se, että oikeaan kohtaan asettaminen vaati vähän säätöä, helposti liikkuessa varsinkin jäi kauaksi ihosta eikä lämpö tuntunut. Itse tehostin vaikutusta laittamalla juuri huivin päälle joten se painoi tyynyä vasten ihoa :)

Miss J: No todellakin! Näkyi muuten olevan just Hoviapteekissa tarjouksessakin! :)

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Joo, on mulla tuolla kaura- tai vehnätyyny, jota käytän kun tilanne on tarpeeksi paha. Sitten sen kanssa usein myös kipukoukku.

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review