15 kesäkuuta 2014

10 kuvaa kesään, kesäkuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 13.13
Näin se vaan on kuulkaas toverit, haasteen viimeisen kuvan aika! Mä väitän, että pitkät pimeät talvet kuluu paljon nopeammin ja rattoisammin tämän haasteen parissa, joten aion ehdottomasti jatkaa taas syksyllä uudestaankin. Tuntuu että ihan vasta oli syyskuu ja huokailtiin edessäolevia kymmentä pitkää kuukautta ennen juhannusta, mutta kappas vaan, nythän se juhannus jo kolkutteleekin ovella!

Tälläinen oli tämä vuosi! 10 kuvaa kesään -haasteessa on siis otettu kuva samasta kodin ikkunasta joka kuukausi samaan aikaan, 10 kuukauden ajan. Uusi haaste pitkän talven ratoksi starttaa siis taas syyskuussa, olehan kuulolla! :)

Leppoisaa sunnuntaita muruset!
Jokos teillä on juhannussuunnitelmat selvillä? Mikä on sinusta juhannuksen paras herkku? Kaipailisin maalle jotain uutta ruokaa tai herkkua testikeittiöön :)


7 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

miun kuvan otto aika onkin sit tiistaina. ja ehdottomasti mieki mukana jälleen syyskuussa ;)

littleB kirjoitti...

Yes! Huippua! :)

nunju kirjoitti...

Tykkään katsella näitä joissa näkyy vuodenaikojen kulku niin selvästi, aina se jaksaa hämmästyttää kuinka monipuolinen suomen luonto onkaan

Rööperin Rouva Saara kirjoitti...

Oi miten upea kuvasarja!! Siis mikä juttu toi haaste oli, en oo kuullutkaan? Mielenkiinto heräsi kyllä heti, varmasti olen kuulolla syyskuussakin :)

littleB kirjoitti...

nunju: Eikös! Tästäkin kollaasista tuli musta kiva, vaikka talven kuvat on niin samankaltaisia ettei niitä hyvällä tahdollakaan erota mitenkään toisistaan :)

Saara: Mä kehitin tän 10 kuvaa kesään -haasteen pari vuotta sitten; ideana on ottaa kuva jostakin kodin ikkunasta samasta kohtaa joka kuukausi tiettynä päivänä 10 kuukauden ajan. Haaste alkaa syyskuusta ja 10 kuvan jälkeen onkin jo kesä ja ihan pian juhannus, näin pitkä pimeä talvi on nopeammin selätetty :) Kuvia voi kerätä kollaasiksi joka kuukausi, joten näkee muutokset aina edellisiin kuukausiin verrattuna. Hauskaa puuhaa, mukaan vaan ilman muuta sitten syyskuussa! :)

SH - HOUSEkoti kirjoitti...

Hyvä kuvasarja ja tosiaan niin hienosti näkyy vuodenajat. Voisi itse ottaa myös tuon kuvaamisen ensisyksynä enemmän pieteetillä. Tänä vuonna on ollut niin monta rautaa tulessa, että kuvaukset tahtoi unohtua alkukuukausien jälkeen. Mukavaa viikkoa ♥

littleB kirjoitti...

Ilman muuta mukaan vaan sitten. Muistuttelen sitten syyskuussa kun haaste taas alkaa! :) Mukavaa viikonloppua! <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review