05 toukokuuta 2014

Ja sitten sää...

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 12.08
Hohhoijaa, sanoinko mä ettei kannattaisi iloita tennarikeleistä helmikuussa, kun sitä kylmää ja lunta kuitenkin vielä tulee, sitten vaikka toukokuussa... Pessimisti ei pety, tää oli niin tiedossa.

Vapun ajan sää oli hyvinkin vaihteleva maallakin. Kaunista auringonpaistetta ja jäätävän kylmää pohjoista tuulta. Lunta, räntää, rakeita, vettä... Ihan perus toukokuu Suomessa. Hullua muuten että on jo toukokuu! Koulua on enää muutama hassu viikko jäljellä.

Pilkehommissa nautiskeltiin niin kasvoille porottavasta auringosta, kuin päin näköä piiskaavasta räntäsateestakin.

Gigoa sen sijaan ei tunnu sääolojen vaihtelut juuri kiinnostavan. Kunhan sohvan tähystyspaikalta voi komentaa ohi lentäviä lintusia ja järvellä soutelijoita ja pihalla ollessaan haukkua räkyttää ohiajaville autoille ja työntää nenänsä syvälle mättäisiin ja myyrän koloihin, on elämä aika hyvin.

Välillä voi ottaa pienet nokoset vaikka kettu tyynynään ja varmasti kohta taas joku on rapsuttamassa ja paijaamassa.

Aika Gigomaisissa tunnelmissa minunkin loma meni, syöminen tuntui ainakin tämän aamuisen vaa'an lukeman perusteella olleen se tärkein ohjelmanumero. Ruokaa, herkkuja, sohvalla makoilua, ja sitten taas vähän ruokaa, sellasta se loma oli :) Saimpahan yökylään ystäväisenikin, joka tuli mua maalle moikkaamaan. Nyt taas kotona ja ei auta kuin kaivaa koulukirjat esiin. 
Arki on täällä taas.

Mukavaa maanantaita!


8 kommenttia:

Nanna - Luumutar kirjoitti...

Oli kyllä melkoisen mystiset pihatalkoot meillä eilen, kun aurinko paistoi ja samaan aikaan satoi hiljalleen jotain rakeen ja lumihiutaleen mutaatioita...
Mukavaa maanantaita sinnekin. =)

Marru kirjoitti...

Mukavaa alkanutta viikkoa!
Juu saisi jo kevään lämpö kunnolla tulla. Itsekin vasta havahduin siihen ajatukseen että koululaisilla alkaa kohta kesäloma. Saisi jo alkaa miettimään miten meidän ekaluokkalainen pärjää yksin kotona sellaisina päivinä kun olemme töissä.

mehtäemäntä kirjoitti...

meillä mies on venäjällä tällä hetkellä. laitto just tunti sitten valokuvan sortavalasta jossa lunta on noin 10 centtiä. siis apua sanon minä. meille ei kuitenkaan ole srotavalasta kuin 150 km. jos sitäkään...onneksi meillä paistaa aurinko..

Jonna H. kirjoitti...

Mä kanssa pestimistinä pelkään vähän pahinta. Viimeksi, kun oli lämmin ja vähä luminen talvi, tuli kylmä ja sateinen kesä. Toivotaan, että nyt ei käy niin! Silti se edellinen kerta kummittelee mielessä, joskushan sen lumenkin pitää sitten sataa, vaikka juhannuksena. :D

littleB kirjoitti...

Nanna: On kyllä melkoisia olleet nämä kelit. Voi näyttää ihanan aurinkoiselta ja keväiseltä, mutta ulkona vasta tajuaakin miten jäätävä keli onkaan vihmovine tuulineen :/

Marru: Niimpä, se loma alkaa nimittäin ihan kohta! Meinaa vähän stressiä iskeä, kun tajuaa miten monta hommaa olis vielä tehtävänä...

mehtäemäntä: Jaiks! No satoiko?

Jonna: No niimpä. Mielummin sit vaikka nyt olis kylmää ja kesä olis kunnollinen! :)

Kikka Kainu-Lehto kirjoitti...

Mun ihku ikioma silkkityttö Deri lähettää Gigolle terkkuja ja hyviä vahtihommia!

littleB kirjoitti...

Gigo lähettää takaisin terkut ihanalle Derille, ja kertoo että rantaan on alkanut lipumaan joutsenia ja niitäkin on pitänyt vähän pitää silmällä :)

Janet kirjoitti...

Voi, teidän maalla on ihanan näköistä. Ja Gigo!! Rapsuja täältä ihan hirmuna ♥

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review