09 toukokuuta 2014

Burn out, I assume?

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 6.30

Jeps, meikäläinen se on täällä virittänyt itsensä taas ihan kunnon kevään huipentuma stressitilaan. Paikalla on nähty jo pitkäksi venähtäneen migreenikierteen lisänä niin jokapäiväisiksi äityneet pahat rytmihäiriöt kuin epäilty vatsahaavakin. How great is that? 

Ihan muutama kouluhomma ja lähestyvä koeviikko pukkaavat päälle sen kuuluisan yleisen syyttäjän lailla. Kurkussa on pala ja silmissä väsy. Migreeniin aloitettiin onneksi vihdoin estolääkitys, josta toivottavasti on apua, vaikkakin sivuvaikutuksiakin tuosta tulee olemaan. Myös masu on lääkitty ja toivon että lääke alkaisi pian auttaa. Olen täällä jäätävissä kivuissani makaillut kovalla lattialla. Huhhuh! Millähän hitolla sitä saisi itsensä pysymään kasassa vielä muutaman viikon? Voi loma miten sua odotankaan!
12 kommenttia:

Suveliina kirjoitti...

Tsemppiä paljon sinne kovalle lattialle! Tiedän niin tuon tunteen. Itsellä gradu kohta pulkassa, mutta ei ole ilman migreeniä selvitty. Mulla itsellä suurin migreenin aiheuttaja on stressi. Välillä oikein ärsyttää lukea, millä keinoilla voit välttää migreeniä. Joo stressin välttäminen on hyvin helppoa vai mitä =D Muutama viikko vielä ja sitten helpottaa!!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

Jaksuja! <3

Liina / VillaILONA kirjoitti...

Tsemppiä! Toivottavasti lääkitys helpottaa oloasi.

Marianne kirjoitti...

Tsemppii! Know the feeling :/ Onneksi meillä on nyt pieni breikki niin oon pystynyt ottamaan vähän iisimmin.. Noi migreenikierteet on kyllä niin perseestä, et huh huh. Toivottavasti lääkkeet auttaa, mut muista myös levätä ja juoda vettä (mulla on muuten auttanut suolan lisääminen ruokavalioon - ennen en siis syönyt yhtään suolaa, nyt on migreenikohtaukset vähentynyt noin puolella.. en sitten tiedä, johtuuko just suolasta, mut mä haluun uskoa että se on jotenkin vaikuttanut ainakin :P)

S - Beauty of Life kirjoitti...

Muista: hetki ja asia kerrallaan!

Tsemppiä.

Ansku kirjoitti...

Toivottavasti lääkkeet auttaa, muista kuitenkin levätäkin välillä! Voimia!

Ansku kirjoitti...

Voivoi, toi on kurjaa. Mä niin ymmärrän, päänsäryt vatsavaivat niinkuin rytmihäiriötkin kokeneena. Eikun somacia nassuun ja lepoa mikäli vain onnistuu!

Jutta// Projekti Verkaranta kirjoitti...

Voi kurja kuulla. Migreeni ei ole kiva yhtään. Kokemuksesta tiedän että se vie kaikki viimeisetkin voimat. Koitahan saada levättyä, tämä on kropan merkki osoittaa se tosiasia, että ihminen on rajallinen olento maanpäällä. Jaksamista paljon!!! <3

Acata kirjoitti...

Voi sua! Koita nyt toipuilla siellä ja muista, että sä oot se tärkein juttu sun elämässä. <3 Helppo sanoa, mutta kyllä se joskus kolahtaa, testattu on. :) Äärimmäisen pikaista voinnin kohenemista!

Jonna H. kirjoitti...

Tsemppiä.

Janet kirjoitti...

Voi sie ihanuus, mä lähetän täältä ihan hirmuisesti jaksuja ja voimahaleja ♥ Migreenipotilaana tiedän mistä puhut. Jutellaan sit kasvotusten siitä vähän paremmin :)

littleB kirjoitti...

Kiitos kaikki muruset tsemppaavista viesteistänne! <3 Olette ihania <3

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review