15 toukokuuta 2014

10 kuvaa kesään, toukokuu

Lähettänyt Tiia / Littlebigthings klo 14.23
Se olis sitten aika toiseksi viimeisen kuvan! Siis häh!? Vastahan tämä tuuuuuuskaisen piiiiiitkä talvi alkoi ja nyt se jo loppui? Yksi kuva kuulkaas ja sitten on juhannus. Toukokuun kuvaan saatiin vähän muutosta kuvasarjaan täälläkin :) Nurmikko ei tosin meillä kasva, kiitos viime kesäisen salaojaremontin ja auki myllätyn pihan.

Kollaasi rupeaa näyttämään jo aikas kivalta. Vaikka kuukausien välillä ei juuri eroa kuvissa ole, kollaasi näyttää kivalta :) Minä pohdin jo mistä ikkunasta ja kuvakulmasta ensi vuoden sarjani kuvaan. Oletko sinä mukana?

Vielä olis koulussa viimeisen viikon puristus edessä. Viikon päästä torstaina pitäisi olla vuoden viimeinen koeviikko niinkuin tämä lukuvuosikin taputeltu. Sitä ennen on kuitenkin vielä monen monta esseetä (sosiaalipsykaan kirjoittelenkin osuvasti naisten aggressiosta, heh...) ja hommaa tehtävänä ja huomenna vihdoin saapuvat viralliset yo-tulokset jännitettävänä. Jaiks!

Jaksaa, jaksaa! :)
5 kommenttia:

mehtäemäntä kirjoitti...

taas mikä kuningas aikaan tuleva muistutus miulle. teillä on ihan sika isot lehdet jo koivuissa siellä :O meillä alko eilen tunkea ihan todenteolla. vesi sade tekee terää näköjään. ehkäpä jo lauantaina ois vähän suuremmat lehdet miunkin kuvassa ;)

Lady of The Mess kirjoitti...

Onnea loppurutistuksiin ja huomiseen;)
Hieno kuvakollaasi!

Irina - White & Fresh kirjoitti...

No nyt alkaa näyttämään jo paremmalta! :) Mä vaihdan ehdottomasti maisemaa, jos lähden tähän haasteeseen mukaan syksyllä. :)

Nöpsö kirjoitti...

Mietin myös josko lähtisi taas mukaan. Vuosi sitten tein haasteen, mutta tiesin tämän vuoden kiireyden.
Maisemaa olisi mukava vaihtaa, mutta on niin tylsän näköistä muualla. :/

littleB kirjoitti...

mehtäemäntä: Ja tuosta kuvastahan lehdet on plopsahtaneet jo ihan täyteen mittaan ykskaks! :)

Lady of mess: Eikö näytä kollaasi kivalta vaikkei kuvissa juuri muutosta olekaan, hassua :)

Irina: Syyskuussa siis uusi maisema :)

Nöpsö: Mä ehkä kuvaan makkarin ikkunasta ensi vuonna, joka siis on samaan suuntaan kuin viime vuotinen keittiön ikkuna, mutta vaihdan kuvakulmaa :)

Lähetä kommentti

Kommentteja! Kiitos nam! :)

 

Littlebigthings Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review